H Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι ευχάριστές καθώς το παιδί της Βασιλικής και του Φίλιππου φέρνει την Σιάξη.

Το παιδί της Βασιλικής και του Φίλιππου φέρνει την Σιάξη

Οι  εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς η Γη της Ελιάς είναι πολλές καθώς το παιδί που Περιμένει η Βασιλική θα ενώσει τις δύο οικογένειες.

Ή Ιφιγένεια Τζολά και ο Διονύσης Παπανδρέου έδωσαν συνέντευξη στο περιοδικό 7 μερες TV και μεταξύ άλλων άφησαν να εννοηθεί ότι θα υπάρχει μία συγκλονιστική συνέχεια στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα έρθει η  πολυπόθητη  Σιάξη ανάμεσα στις δύο οικογένειες καθώς και οι δύο πιστεύουν στην αγάπη που μπορεί να γιατρέψει όλες τις πληγές .

Ιφιγένεια Τζολά

H Γη της Ελιάς: Το παιδί της Βασιλικής και του Φίλιππου φέρνει τον Σιασμό

Ποιά είναι τελικά η Βασιλική Καπερνάρου, γιατί αλλιώς τη γνωρίσαμε κι αλλιώς μας παρουσιάζεται τελευταία…

Ναι, έγινε η μεγάλη στροφή. Η Βασιλική είναι μία ηθική, συνεσταλμένη κοπέλα με αρχές, από μία συντηρητική και παραδοσιακή οικογένεια
Ωστόσο, είναι και ένα κορίτσι που έχει εσωτερική δύναμη. Σπουδάζει, αποφασίζει να φύγει από την καταπιεστική μητέρα της, για αυτό και εργάζεται, ώστε να έχει την Ελευθερία της. Το ατύχημα της Αρετής και η αναπηρία της τη φέρνουν πίσω, γιατί ουσιαστικά τη νοιάζεται τη μάνα της,
την αγαπάει και θέλει να τη βοηθήσει.

Μένει έγκυος και παίρνει μία απόφαση ζωής, παρά το νεαρό της ηλικίας της….

Ναι, η Βασιλική θα κρατήσει το μωρό του Φίλιππου γιατί είναι το παιδί της και καρπός της αγάπης τους. Για μένα, αυτό σημαίνει πολλά, το ότι αγαπά τον Φίλιππο. Η μάνα του Φίλιππου, η Χάιδω, του έχει καταστρέψει τη ζωή με τις παραδόσεις και την αυστηρότητα της. Εκείνη του όπλισε το χέρι για να πυροβολήσει τον Στέφανο, πράγμα που ομολόγησε στη Βασιλική.
Μάλιστα, παραδόθηκε και στην αστυνομία για να της δείξει ότι την αγαπάει και ότι έχει μετανιώσει. Είναι δύο παιδιά θύματα των μανάδων τους και της μοίρας.

Για μένα, το ότι η Βασιλική δεν κάνει έκτρωση μου βγάζει μία γυναίκα με ηθικές αρχές, με πίστη στο Θεό και ελπίδα. Με αισιοδοξία ότι κάποτε θα τα βρουν οι οικογένειες τους και θα ανθίσει η αγάπη της με τον Φίλιππο.
Δεν πάει να πει ότι δεν στεναχωριέται για αυτό που έκανε στον αδελφό της ο αγαπημένος της.
Τον Στέφανο τον λατρεύει, δεν ζει χωρίς αυτόν.

Πώς συγχωρεί τη μάνα της και τρέχει να τη συνδράμει μετά το τροχαίο;

Μα είναι η γυναίκα που τη μεγάλωσε, που την έκανε σωστό άνθρωπο. Θα την άφηνε μόνη της; Εδώ και ο πατέρας της χωρίζει τον έρωτά του, την Ιουλία, για να συμπαρασταθεί στη σύζυγό του. Έχει μπέσα ο Στάθης. Κατά βάση, είναι μία πολύ δεμένη οικογένεια.

Ο χωρισμός της με τον Φίλιππο πόσο θα κρατήσει;

H Γη της Ελιάς: Το παιδί της Βασιλικής και του Φίλιππου φέρνει τον Σιασμό

Ο Φίλιππος ήταν αυτός που πυροβόλησε τον αδελφό της και η Βασιλική το αγνοούσε. Αυτό την τάραξε πάρα πολύ. Βέβαια, ο Φίλιππος προέβη σε αυτή την πράξη μετά την πίεση της μάνας του. Τον δικαιολογεί η Βασιλική, γιατί ξέρει τι σημαίνει Χάιδω.

Τον αγαπάει τον Φίλιππο;

Μα είναι ο πρώτος και μεγαλύτερος έρωτας της ζωής της! Είναι ο άνθρωπος της, η Αδελφή ψυχή της, μοιάζουν.
Η έμπρακτη απόδειξη της αγάπης της Βασιλικής μετά το χωρισμό τους είναι ότι κρατάει το παιδί τους. Αν αυτός δεν είναι έρωτας,τότε τι είναι;

Τι θα ήθελες Για αυτό το ζευγάρι;

Θα ήθελα να είναι μαζί. να γίνει η σιάξη. Να τα βρουν οι δύο οικογένειες και να ξεχαστεί η παλιά βεντέτα.
Το παιδί αυτό που έχει η Βασιλική στην κοιλιά της να τους ενώσει. Αυτές οι εναλλαγές συναισθημάτων, αυτή η πλοκή, έχουν κάνει τη σειρά πολύ αγαπητή στον κόσμο. Πλέον, με αναγνωρίζουν στο δρόμο και με ρωτούν τι θα γίνει με το Φίλιππο και τη Βασιλική.

Οι τηλεθεατές το έχουν αγαπήσει αυτό το ζευγάρι. Είναι μία αγάπη καθαρή και αγνή. Τέτοια αποδοχή είχα να εισπράξω από το (Νησί) και τότε ήμουν 10 ετών, όταν έπαιζα την κόρη της δασκάλας.
Έγινε ένας κύκλος και ήρθε πάλι η επιτυχία από το Mega.

Διονύσης Παπανδρέου

H Γη της Ελιάς: Το παιδί της Βασιλικής και του Φίλιππου φέρνει την Σιάξη

Τι θα γίνει με τον Φίλιππο και τη Βασιλίκη;

Είναι δύσκολα τα πράγματα. Όσο και να τον αγαπάει η Βασιλική, πήγε να σκοτώσει τον αδελφό της. Για να την πείσει όμως ότι έχει μετανιώσει και ότι κάθε μέρα βουλιάζει στις τύψεις του, ο Φίλιππος παραδίδεται στην αστυνομία.Πλέον, δεν τον νοιάζει η μάνα του. Θέλει να πληρώσει ενώπιον της δικαιοσύνης και να εξιλεωθεί στα μάτια της αγαπημένης του. Χωρίς τη Βασιλική, έχει χάσει το νόημα της ζωής του. Η Χάιδω είναι η καταστροφή του και αυτή τον ανάγκασε να κάνει το κακό.

Πιστεύει ότι θα τα ξαναβρούν;

Το γεγονός ότι η Βασιλική κρατά το παιδί τους κάτι του δείχνει. Το ότι θέλει να ζήσει το μωρό τους είναι καλό σημάδι,του δίνει ένα φως επανασύνδεσης, μία ελπίδα για να ζει. Το ότι θα γεννηθεί μία νέα ζωή μπορεί να είναι αιτία για κάτι καλό ανάμεσα στις δύο οικογένειες. Μόνο η αγάπη των παιδιών θα φέρει τη σιάξη, τη συμφιλίωση που θα διαλύσει τα μίση. Τον Φίλιππο τον δουλεύω καθημερινά.

Είναι πολύ δύσκολο να βιώσω τον πόνο για τον θάνατο του πατέρα του, της αδελφής του, για το ότι πήγε να σκοτώσει άνθρωπο. Το παιδί αυτό δεν έχει νιώσει χαρά, πέρα από τον έρωτά του για τη Βασιλική.

θέλεις να παντρευτούν ο Φίλιππος και η Βασιλική;

H Γη της Ελιάς: Το παιδί της Βασιλικής και του Φίλιππου φέρνει τον Σιασμό

Να επιβιώσει ο έρωτας τους, αυτό θέλω. Να ανθίσει και να ξεπεράσουν τις όποιες δυσκολίες. Να ζήσουν μαζί και να κάνουν οικογένεια. Να νικήσει η αγάπη και όχι το μοχθηρό περιβάλλον τους.
Να μην πληρώσουν τα σπασμένα του παρελθόντος.
Να δώσουν το μήνυμα ότι η αγάπη είναι πιο ισχυρή από το μίσος!

πηγη: daddy-cool.gr

Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.

Σχόλια

σχόλια

Loading...
loading...