Η Γη της Ελιάς: Στα επόμενα επεισόδια οι εξελίξεις είναι τραγικές καθώς ο Μάνος βάζει να σκοτώσουν την Αντιγόνη. Θα πετύχει το σκοπό του;

Ο Μάνος αποφασίζει να βγάλει την Αντιγόνη από τη μέση

Η Γη της Ελιάς: Ο Μάνος βάζει να σκοτώσουν την Αντιγόνη

Ο Μάνος έχει αποδείξει ότι μπροστά στο χρήμα δεν λογαριάζει τίποτα και η Αντιγόνη θα αποτελέσει άμεσο κίνδυνο για τα σχέδια του, κάτι που όχι μόνο δεν πρόκειται να δεχτεί, αλλά πού θα τον φτάσει στα άκρα. Η Αντιγόνη μπαίνει στο στόχαστρο του και αποφασίζει να τη βγάλει από τη μέση, όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Ο Μάνος αρχίζει και ζορίζεται σχετικά με την περιουσία του πατέρα του.
Από τη μία ο Ισίδωρος είναι ανένδοτος στο να του περάσει ότι έχει και δεν έχει και από την άλλη σκέφτεται την Αντιγόνη, η οποία, αν και του έχει πει ότι δεν θέλει τίποτα από τα λεφτά τους, αυτός πιστεύει ότι κινδυνεύει άμεσα.

Την ίδια στιγμή η Αντιγόνη παίρνει στα χέρια της το αποτέλεσμα του τεστ DNA και αμέσως ενημερώνει τον Ισίδωρο:

Η Γη της Ελιάς: Ο Μάνος βάζει να σκοτώσουν την Αντιγόνη

Το αποτέλεσμα βγήκε και απλώς επιβεβαιώνει ότι εσύ είσαι ο πατέρας μου, του λέει και ο Ισίδωρος από τη μία τα χάνει αλλά από την άλλη δείχνει να το δέχεται και ίσως με λίγη χαρά. Λίγο αργότερα ο Ισίδωρος αποφασίζει να μιλήσει στην οικογένειά του και να προσπαθήσει να κρατήσει τις ισορροπίες.

Ήδη η Μυρτάλη του έχει γυρίσει την πλάτη, η Ιουλία το ίδιο και τελευταία και ο Μάνος με την υπόθεση της περιουσίας.
Μάλιστα μόλις τα μαθαίνει ο Μάνος γίνεται έξαλλος: Ωραία αποκτήσαμε μία ακόμα Βρεττάκου να βάλει χέρι στην περιουσία μας.
Συγχαρητήρια, μία χαρά Τα κατάφερες, αλλά εγώ δεν πρόκειται ούτε να το δεχτώ Ούτε να το αφήσω έτσι προειδοποιεί τον πατέρα του.

Την ίδια στιγμή, με το αποτέλεσμα στο χέρι, η Αντιγόνη πηγαίνει στη Μαρίνα και της λέει τα νέα. Η Μαρίνα είναι ενθουσιασμένη, την αγκαλιάζει και της λέει πόσο χαίρεται με αυτή την εξέλιξη, ενώ η Αντιγόνη της ζητάει μία χάρη: Σε παρακαλώ, μπορείς να ενημερώσεις εσύ τον Μάνο για το αποτέλεσμα του τεστ DNA; Είμαι σίγουρη ότι δεν θα του αρέσει που είμαστε…. αδέλφια, την παρακαλεί και η Μαρίνα προσπαθεί να την καθησυχάσει ότι όλα θα πάνε καλά και απλά ο Μάνος θέλει λίγο χρόνο να το αποδεχτεί.

Η Γη της Ελιάς: Ο Μάνος βάζει να σκοτώσουν την Αντιγόνη

Η Γη της Ελιάς: Ο Μάνος βάζει να σκοτώσουν την Αντιγόνη

Όμως τα πράγματα δεν είναι καθόλου όπως τα φαντάζεται η Μαρίνα και ο Μάνος, σε έξαλλη κατάσταση, εισβάλλει στο ιατρείο της Αντιγόνης:  Τι κάνεις ρε; Ότι και να κάνεις, Βρεττάκου δεν θα γίνεις ποτέ, ότι χαρτί και να παρουσιάσεις, της τονίζει και θέλω να περάσει ξεκάθαρο μήνυμα, σκίζει μπροστά της το αποτέλεσμα της εξέτασης DNA και της το πετάει στο πρόσωπο.

Η Αντιγόνη εξαγριώνεται με αυτή του την αντίδραση: Ωραία, Αφού θέλεις πόλεμο θα τον έχεις. Κι αν μέχρι τώρα δεν ήθελα τίποτα, τώρα θα πάρω ότι ακριβώς μου ανήκει, του δηλώνει. Ο Μάνος ωστόσο δεν πρόκειται να κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια, μέσα στα νεύρα του και την οργή του αποφασίζει να το φτάσει στα άκρα και να βγάλει από τη μέση την Αντιγόνη.

Η Γη της Ελιάς: Ο Μάνος βάζει να σκοτώσουν την Αντιγόνη

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ένα νέο μέτωπο ανοίγεται ξαφνικά. Η Μυρτάλη κατοχυρώνει το οικόσημο της οικογένειας Βρεττάκου για την εταιρεία καλλυντικών της και ένας δικαστικός επιμελητής πηγαίνει αντίστοιχο έγγραφο στην Αθηνά, τον Ισίδωρο και τον Μάνο, οι οποίοι πέφτουν από τα σύννεφα μόλις το παραλαμβάνουν!

πηγη: daddy-cool.gr

Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.

Σχόλια

σχόλια

Loading...
loading...