Μία δραματική ιστορία με πάθη, λάθη, βεντέτες και δίψα για δικαίωση. Έρχεται το φθινόπωρο στο νέο πρόγραμμα του MEGA.

Μία δραματική ιστορία με πάθη, λάθη, βεντέτες και δίψα για δικαίωση ετοιμάζεται να ζωντανέψει στη μικρή οθόνη, από το φθινόπωρο, στο MEGA. Η τριάδα των τηλεοπτικών επιτυχιών, Αντρέας Γεωργίου – Βάνα Δημητρίου – Κούλλης Νικολάου, ταξίδεψε στη Μάνη και το Σούνιο για τη νέα καθημερινή σειρά του MEGA «Η γη της ελιάς».

O Κωνσταντίνος δεν είναι ο «αρχηγός» της οργάνωσης – Είναι άλλος και έρχεται σύντομα!

Ο Μάξιμος Μουμούρης, που τον γνωρίζουμε ως Κωνσταντίνος στην αγαπημένη μας σειρά Η Γη της Ελιάς, μίλησε και αποκάλυψε αρκετά. Έδωσε και ένα δυνατό spoiler.

♦Ο Κωνσταντίνος είναι πράγματι ερωτευμένος με την Ισμήνη.

♦Ο Κωνσταντίνος δεν είναι το “μεγάλο κεφάλι” της οργάνωσης

♦Ο πραγματικός αρχηγός θα εμφανιστεί αργότερα και θα μας απασχολήσει αρκετά…

Ο έρωτας γλυκαίνει τον άνθρωπο λένε και κάτι τέτοιο θα δούμε και στην Γη της Ελιάς, με βάση τουλάχιστον όσα υποστήριξε ο Μάξιμος Μουμούρης. Ποια είναι τα spoiler που έδωσε;

Στην αρχή ο ηθοποιός ξεκαθάρισε ότι ο Κωνσταντίνος είναι πράγματι ερωτευμένος με την Ισμήνη στην σειρά Η Γη της Ελιάς. Δεν προσποιείται, άρχισε να λέει άλλα ακόμα πιο ενδιαφέροντα.

Μέχρι στιγμής έχουμε δει τον ρόλο που ερμηνεύει ο Μάξιμος Μουμούρης να βρίσκεται πίσω από κάθε παρανομία στη Γη της Ελιάς. Κι όμως η αλήθεια είναι διαφορετική και θα αποκαλυφθεί εν καιρώ…

Η Γη της Ελιάς ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ποιος κρύβεται από πίσω;

Ο Κωνσταντίνος, σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο ηθοποιός, δεν είναι το ‘μεγάλο κεφάλι’ που παίρνει τις αποφάσεις. Αντίθετα υπάρχει ένα άλλο πρόσωπο. Αυτό μάλιστα δεν έχει εμφανιστεί καν στην σειρά ακόμα, το οποίο είναι ο ιθύνων νους όσων διαδραματίζονται.

Τι άλλο μας επιφυλάσσει άραγε για τη συνέχεια ο Ανδρέας Γεωργίου και η Βάνα Δημητρίου;

πηγη: thrylos24.gr

Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.
Loading...
loading...