Ήταν Αύγουστος του 2012 όταν ο Μάριος Παπαγεωργίου εξαφανίστηκε.

Η υπόθεση που αποκάλυψε η εκπομπή «Φως στο Τούνελ», μετά από σχεδόν δέκα χρόνια φτάνει σε τροχιά τέλους, με την τραγική μητέρα να περιμένει να μάθει πού είναι το μονάκριβο παιδί της θαμμένο.

Ύστερα από υπόμνημα που υπέβαλαν στον Άρειο Πάγο η μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου, Βαρβάρα Θεοδωράκη και ο δικηγόρος της Νίκος Ρουσόπουλος, η υπόθεση πέρασε από τα χέρια της Ανακρίτριας σε άλλο δικαστικό λειτουργό. Επί 16 μήνες η Ανακρίτρια δεν είχε προβεί σε καμία ενέργεια, με αποτέλεσμα να χρεωθεί από την Εισαγγελία Πρωτοδικών σε προανακριτή. Ο λειτουργός προχώρησε αμέσως στις απαιτούμενες ενέργειες και έτσι κλήθηκε το πρωί της Πέμπτης να καταθέσει πρώτη για την υπόθεση, η μητέρα του Μάριου.

Η διαδικασία αυτή είναι αποτέλεσμα των όσων προηγήθηκαν στο Εφετείο για τον «εγκέφαλο». Στο σκεπτικό της απόφασης του δικαστηρίου είχε αναγνωριστεί και επιμεριστεί η ευθύνη των εμπλεκομένων, ως μέλη της πρώτης ομάδας, που ευθύνεται για την αρπαγή, τον θάνατο και την εξαφάνιση της σορού του άτυχου Μάριου.

Η διαδικασία θα συνεχιστεί με κλήση των μαρτύρων που προτείνει η οικογένεια και τελευταίοι θα κληθούν οι εμπλεκόμενοι.

Μάριος Παπαγεωργίου: Ραγίζει καρδιές η μητέρα του – “Πού τον πέταξαν; Να βρεθεί έστω ένα κόκκαλό του”

«Να μου πουν τώρα που έχουν πετάξει το παιδί μου…»

Η κυρία Βαρβάρα, η μάνα του αδικοχαμένου Μάριου Παπαγεωργίου, που για χρόνια ολόκληρα παλεύει να μάθει που βρίσκεται η σορός του παιδιού της, μίλησε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» και τα λόγια της, «ραγίζουν» καρδιές.

«Πέρασαν σχεδόν δύο χρόνια μέχρι να φτάσουμε σε αυτή την κατάσταση, να κληθούν δηλαδή να απολογηθούν και οι υπόλοιποι εννέα κατηγορούμενοι της πρώτης ομάδας που εμπλέκονται στην όλη ιστορία. Ευτυχώς πλέον φτάσαμε στην αρχή του τέλους. Το μόνο που θέλω είναι να μου πουν που έχουν πετάξει το παιδί μου και να βρεθεί έστω ένα κόκκαλό του, μόνο αυτό ζητάω τίποτα άλλο. Την τιμωρία τους την αφήνω στον Θεό. Ευχαριστώ πολύ κι εσάς και την κυρία Νικολούλη για ό,τι έχετε κάνει», ανέφερε εμφανώς συγκινημένη.

πηγη: alldaynews.gr

Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.

Σχόλια

σχόλια

Loading...
loading...