Καλεσμένος στην Ελένη Μενεγάκη βρέθηκε ο Liam Ireland, ο οποίος μίλησε για την γη της ελιάς, για την σχέση του Στέφανου και της Μυρτάλης, αλλά και για τη διαθήκη των Βρεττάκων.

Ο πρωταγωνιστής εστίασε στην ηρωίδα, αναφέροντας πως η μεγάλη βόμβα θα σκάσει, όταν μαθευτεί πως άλλος έχει πειράξει τη διαθήκη του Ιπποκράτη. Στο σημείο αυτό της σειράς, ο Στέφανος και η Μυρτάλη προσπαθούν να περάσουν χρόνο μαζί, με εκείνη να αναρρώνει σταδιακά.

Το άγχος της διαθήκης και η εξομολόγηση του Ισίδωρου στον γιο του, θα φέρουν την μεγάλη ανατροπή. Σύμφωνα, όμως, με τον Liam Ireland, η μεγάλη βόμβα θα σκάσει στην γη της ελιάς, όταν η Μυρτάλη μάθει πως ο θείος της άλλαξε τη διαθήκη. Αυτή η μέρα δεν αργεί καθόλου να έρθει…

Η παραποίηση της διαθήκης

Γιατί να ήθελε να παραποιήσει ο Ισίδωρος τη διαθήκη; Ενώ τόσο καιρό όλοι πίστευαν πως η Αθηνά κρύβεται πίσω από αυτό, αποδεικνύεται πως ο Ισίδωρος έκανε αυτή την απάνθρωπη και παράνομη πράξη.

Με βάση τους κανόνες της οικογένειας, η περιουσία περνούσε πάντοτε από τον έναν αδελφό στον άλλον, με εξαίρεση συγκεκριμένες περιπτώσεις. Ο Ιπποκράτης φαίνεται πως αθέτησε τη συνθήκη αυτή, λίγο πριν τον θάνατό του, γράφοντας τα πάντα στην κόρη του και όχι στον αδελφό του.

Η οικογένεια των Βρεττάκων

Ο Ισίδωρος υποψιάστηκε πως η διαθήκη αυτή δε τον συμφέρει κι έσπευσε να την “μαγειρέψει” κατάλληλα, στην γη της ελιάς. Για να μη κινήσει υποψίες, έδωσε τα μισά στην Αθηνά και έκανε την Μυρτάλη να φανεί ως ανεπιθύμητη από τον πατέρα της. Αυτό θα το μάθει η Μυρτάλη, η οποία και θα ανοίξει νέο πόλεμο ενάντια στην οικογένειά της.

πηγη: youfly.com

Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.
Loading...
loading...