Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια στο Σασμό είναι πολλές καθώς ο Κώστας χτυπά την Άσπα και λέει τα πάντα στη Βασιλική. Πως θα αντιδράσει η Βασιλική Με την διπλή ζωή του Στεφανή ;

Ο Κώστας χτυπά την Άσπα

Σασμός: Ο Κώστας χτυπά την Άσπα και λέει τα πάντα στη Βασιλική.

ο Κώστας νιώθει άσχημα για τις παρανομίες του με τα αρχαία  και αποφασίζει να διακόψει. Φοβάται την αστυνομία και τα μπλεξίματα. Όταν το ανακοινώσει στο Διονύση, Ο Διονύσης,  θα του αποκαλύψει κάτι που θα ανατρέψει τα πάντα…  Τη  σχέση που είχε γυναίκα του με τον Στεφανή και οι εξελίξεις είναι ακραίες.Του λέει πως δεν χρειάζεται να έχει ενοχές για την Άσπα, καθώς εκείνη τον απατούσε με τον Στεφανή.

Όταν ο Κώστας μάθει την αλήθεια για την απιστία της γυναίκας του, θα γίνει έξαλλός με την προδοσία της. Μόλις τη συναντήσει, θα  ξεσπάσει πάνω της με πολύ άσχημο τρόπο. Θα την χτυπήσει πολύ και  εκείνη, σε άθλια ψυχολογική κατάσταση και σοκαρισμένη από τον άγριο ξυλοδαρμό  θα αναζητήσει βοήθεια στον Άγγελο.

Η  Άσπα  πηγαίνει στην αστυνομία και προχωρά σε καταγγελία εναντίον του Κώστα για ξυλοδαρμό.  Ο Κώστας για αντίποινα , πηγαίνει και βρίσκει τη Βασιλική και της λέει πως η Άσπα ήταν η Ερωμένη του Στεφανή.

Σασμός: Ο Κώστας χτυπά την Άσπα και λέει τα πάντα στη Βασιλική.

Μία νέα σύγκρουση έρχεται να φουντώσει την ήδη ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα .

Σασμός: Ο Κώστας χτυπά την Άσπα και λέει τα πάντα στη Βασιλική.

Η Βασιλική μιλά με τον Μαθιό και  είναι έξαλλή μαζί του που δεν της είπε τίποτα. Εκτός από αυτό, Ο Μαθιός μαθαίνει πως η Βασιλική γνώριζε για τη σχέση του Αστέρη με την Αργυρώ και για πρώτη φορά συγκρούεται μαζί της άσχημα. Ο πρώτος καβγάς του ζευγαριού θα κοστίσει πολύ στη Βασιλική, η οποία μέσα της θα μετανιώσει που δεν αποκάλυψε την αλήθεια για τον Αστέρη στο Μαθιό. Η ένταση συνεχίζεται ανάμεσα στα δύο αδέρφια κάτι που παραξενεύει την Καλλιόπη, που θα  προσπαθήσει να μάθει τι συνέβη μεταξύ τους.  Στο μεταξύ με την απόφαση της να παραχωρήσει ένα κτήμα της οικογένειας στον Άγγελο, έχει κερδίσει όπως φαίνεται την εμπιστοσύνη του.

Σασμός: Ο Κώστας χτυπά την Άσπα και λέει τα πάντα στη Βασιλική.

Ο Άγγελος της ανακοινώνει ότι θα ταξιδέψει στην Αθήνα για να ανακαλύψει περισσότερα και ζητά τη βοήθεια της. Η Καλλιόπη  δεν θα αφήσει το γιο της Ανθούλας να μάθει ποτέ την αληθινή ταυτότητα του πατέρα του, γιατί γνωρίζει πολύ καλά τι θα συμβεί ,μόλις μάθει πως έχει τον ίδιο πατέρα με την Αργυρώ…. ν αποκαλυφθούν τα μυστικά της Aνθούλας στον Άγγελο και ειδικά το όνομα του πατέρα του. την ίδια ώρα η Στέλλα που έχει μάθει τι έχει συμβεί προσπαθεί στην Άσπα να αποσύρει τη μήνυση εναντίον του Κώστα

Η Άσπα θα αποσύρει την μήνυση ή θα το φτάσει μέχρι τέλους;

πηγη: daddy-cool.gr

Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.
Loading...
loading...