Το τραγικό περιστατικό το κατήγγειλε η πρώην σύζυγός του
Σοκ προκαλεί υπόθεση με πρωταγωνιστή έναν αστυνομικό, ο οποίος ασελγούσε στο μόλις 4 ετών παιδί του.
Ο ένστολος που υπηρετεί σε υπηρεσία εκτός Αθηνών, βρέθηκε στο στόχαστρο των Αδιάφθορων της ΕΛ.ΑΣ μετά από καταγγελία που έκανε η πρώην σύζυγος του.
Οι αστυνομικοί της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων έπειτα από μεθοδική έρευνα, κατάφεραν να «δέσουν» τον αστυνομικό που διέπραττε αυτές τις φρικαλέες ενέργειες σε βάρος του μόλις 4 ετών και 4 μηνών παιδιού του και να οδηγήσουν την υπόθεση στη δικαιοσύνη.
Η ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει
«Από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας συνελήφθη αστυνομικός δυνάμει εντάλματος για παράβαση των άρθρων 339 «αποπλάνηση παιδιών» και 345 του Ποινικού Κώδικα.
Η υπόθεση διερευνήθηκε στο πλαίσιο σχετικής καταγγελίας και το προανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε υποβλήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή και παραπέμφθηκε σε Ανακριτή, ο οποίος και εξέδωσε το σχετικό ένταλμα σύλληψης»
πηγη: alldaynews.gr