Το ξενοδοχείο – φάντασμα εδώ και κάμποσες δεκαετίες βρίσκεται στο Κοκκώνι Κορινθίας στην παραλία της Νεράτζας.

Το συγκεκριμένο ξενοδοχείο – παλιό πενταόροφο Γ’ τάξης , δυναμικότητας 136 δωματίων — 260 κλινών, συνολικού εμβαδού 4.822,92 τ.μ. – εγκαταλελειμένο απο το 1991 είχε υποστεί σοβαρότατες ζημιές απο τον καταστροφικό σεισμό του 1981 που έπληξε την Κορινθία.

Από τότε είχε αγοραστή από 3 διαφορετικούς ιδιοκτήτες οι οποίοι όλοι τους απεβίωσαν.

Στο ισόγειο του Ξενοδοχείου υπήρχε η υποδοχή, η κουζίνα και η κεντρική τραπεζαρία.

Οι λόγοι για τους οποίους έχει εγκαταλειφθεί είναι οικονομική. Ο αρχικός Ιδιοκτήτης φαίνεται ότι έκρυψε τα χρέη από κάποιους επενδυτές.

Επακολούθησε Πλιάτσικο απο κάποιον κατασχέτη ο οποίος πήρε τα πάντα (πρίζες, καλώδια, ανελκυστήρα, έπιπλα…)

Το καλοκαίρι του 2021 η υπηρεσία δόμησης του δήμου Κορινθίων, χορήγησε άδεια στην εταιρεία Κοκκώνι Κόρινθος Ανώνυμη Ξενοδοχειακή, Τουριστική και Εμπορική για κατεδάφιση του ξενοδοχειακού συγκροτήματος ANGELA.

Τέλος Χαρακτηριστικό είναι ότι ακόμα και σήμερα ενώ το ξενοδοχείο είναι κυριολεκτικά ρημαγμένο, 30 χρόνια εγκαταλλειμένο και εν ευθέτω χρόνο κατεδαφιστέο η φήμη του δεσπόζει σε ιστοσελίδα (traveling.gr) και μάλιστα με τηλέφωνο επικοινωνίας.

πηγη: alldaynews.gr

Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.

Σχόλια

σχόλια

Loading...
loading...