Παραδόθηκε πριν λίγο στη ΓΑΔΑ και ομολόγησε την πράξη του ο 20χρονος που σκότωσε την μητέρα του στο Αιγάλεω. Πριν λίγες μέρες βρέθηκε θανάσιμα τραυματισμένη μια 55χρονη γυναίκα στο διαμέρισμα στο οποίο διέμενε, στην οδό Βέροιας, στο Αιγάλεω Αττικής.
Η οικογένεια, με πέντε παιδιά φέρεται ότι είχε χαμηλό εισόδημα και αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα. Ο πατέρας, με καταγωγή από το Πακιστάν, δεν βρίσκεται εν ζωή.
Εξ αρχής οι έρευνες της Αστυνομίας ήταν στραμμένες προς τον 20χρονο γιό της, ο οποίος φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.
Σημειώνεται ότι ο 20χρονος ήταν αυτός που κάλεσε την αστυνομία, ωστόσο λίγο αργότερα τον είδε κόσμος να διαφεύγει από το διαμέρισμα πηδώντας από το παράθυρο. Η προανάκριση διενεργήθηκε από την Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.
πηγη:athensmagazine.gr