Τον κυνηγάει ο απατημένος σύζυγος, κρέμεται από το μπαλκόνι και βγαίνει και η γειτόνισσα που του φέρνει τη σκούπα στο κεφάλι. Όλα λάθος!!

Εδώ στην Ελλάδα το λέμε «μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα»… Στη Ρωσία πάλι θα το είπαν «αν δεν είναι αυτό μπλέξιμο τότε τι είναι;». Κανείς πάντως δεν θα ήθελε να είναι στη θέση του.

Κοιτάξτε τώρα τι γίνεται… Ο τύπος κατεβαίνει από δεμένα σεντόνια το μπαλκόνι, ημίγυμνος (με κάλτσα και εσώρουχο μόνο) γιατί τον κυνηγάει ο «φουσκωτός» σύζυγος -όπως φαίνεται – της παντρεμένης ερωμένης του.

Κρέμεται από τα σεντόνια, με το πλήθος να έχει μαζευτεί από κάτω και να τον κινηματογραφεί, ενώ προσπαθεί ο εξαγριωμένος σύζυγος να τον πιάσει.

Ο «ήρωας» εραστής εν τέλει φτάνει κάτω στο πεζοδρόμιο, δείχνει να κτυπάει στο πόδι του, αλλά φαίνεται πως το μαρτύριο του έχει τελειώσει…

Αμ δε…

Ο απατημένος σύζυγος έχει προλάβει και έχει κατέβει κάτω και τον… ξεκινάει!

Ξέρουμε τι θα μας πείτε… Πως όλο αυτό είναι φτιαχτό. Τα ίδια ισχυρίζονται και στα social με τις απαντήσεις τους κάτω από τα βίντεο. Το πρώτο που είναι να απορείς, είναι τα σεντόνια. Πότε είχαν τον χρόνο να δεθούν όλα αυτά (εκτός αν ήταν προετοιμασμένοι από πριν), που βρήκαν όλα αυτά τα σεντόνια κτλ.

Ένας άλλος χρήστης όμως δίνει ίσως την καλύτερη λύση στο «αίνιγμα». Πως είναι μέρος εκπομπής από τη Λευκορωσία. Το πιο πιθανό και λογικό…

Είναι απόλαυση πάντως…

πηγη: alldaynews.gr

Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.

Σχόλια

σχόλια

Loading...
loading...