Ανατριχιαστικά είναι όσα αναφέρονται σχετικά με τις συνθήκες θανάτου του Mad Clip, με τον ράπερ να χάνει τη ζωή του την άσφαλτο με τέτοιο τρόπο, ώστε χρειάστηκε δύο ώρες, για να τον απεγκλωβίσει η Πυροσβεστική.

Ο πραγματογνώμονας, Παναγιώτης Μαδιάς, βρέθηκε στο σημείο, όπου έγινε το τραγικό δυστύχημα. Όπως ανέφερε, ευθύνες φέρει και η περιφέρεια καθώς έχουν παραλείψει να βάλουν μπάρες ασφαλείας, που μειώνουν την ταχύτητας της πρόσκρουσης.
«Τα ίχνη που βλέπουμε πάνω στο οδόστρωμα δεν είναι ίχνη τροχοπέδησης, είναι ίχνη πλαγίας ολίσθησης, εκτροπής. Όταν έχουμε τέτοια χαρακτηριστικά ίχνη πάνω στο οδόστρωμα, η έναρξη των ιχνών προσδιορίζει το σημείο με ακρίβεια και το σημείο εκτροπής του οχήματος. Έχασε τον έλεγχο ο οδηγός. Η αρχική κατεύθυνση του οχήματος ήταν από Βάρη προς Αθήνα. Η μία δεξιά στροφή είναι 60 μέτρα πριν το σημείο της πρόσκρουσης που σημαίνει ότι το αυτοκίνητο δεν εκινείτο κάτω από 120 χλμ/την ώρα το ελάχιστο».

Ανατριχίλα! Οι προφητικοί στίχοι του Mad Clip: «Τρέχω σαν ταύρος (huh)…Εγώ θα διαλέξω το πώς θα πεθάνω/Δε με φοβίζει, γ… ο Χάρος» (Video)

Ανατριχίλα προκαλούν οι προφητικοί στίχοι τραγουδιών του Mad Clip: «Τρέχω σαν ταύρος (huh), σου στήνω τον τάφο (pow pow)/ Εγώ θα διαλέξω το πώς θα πεθάνω/ Δε με φοβίζει, γ… ο Χάρος», ο οποίος σήμερα Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίουέχασε τη ζωή του στη λεωφόρο Αθηνάς (σ.σ. είναι η συνέχεια της λεωφόρου Βουλιαγμένης), στο παραλιακό μέτωπο.

Το τραγούδι «Χιλιόμετρα» των τράπερ Mad Clip, Hawk, Light και Sapranov ξεκινά με το κουπλέ του πρώτου να δείχνει το πόσο αγαπά την ταχύτητα στους δρόμους: «Τρέχω με χίλια χιλιόμετρα την ώρα/ Και έτσι όπως περνάν τα χρόνια δεν θυμάμαι τα παλιά», ενώ το κουπλέ του κλείνει με την φράση «Ζούμε όλα ή τίποτα μέχρι να ‘μαι RIP»το οποίο επαναλαμβάνεται δύο φορές.

Σημειώνεται, ότι η ταχύτητα και ο θάνατος είχαν απασχολήσει και σε προηγούμενο τραγούδι τον τράπερ. Συγκεκριμένα, στο τραγούδι «Hustla», αναφέρει στο πρώτο κουπλέ: «Τρέχω σαν ταύρος (huh), σου στήνω τον τάφο (pow pow)/ Εγώ θα διαλέξω το πώς θα πεθάνω/ Δε με φοβίζει, γ… ο Χάρος»
Πηγη:athensmagazine.gr

Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.
Loading...
loading...