Την εκτίμηση πως ο εμβολιασμός είναι καθήκον των υγειονομικών έκανε ο καθηγητής Πνευμονολογίας Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, μιλώντας το πρωί της Πέμπτης (26/8).

«Ειλικρινώς, έχω μεγάλη απορία, με ποιο επιχείρημα οι άνθρωποι, που κινδυνεύουν να κολλήσουν οι ίδιοι μεταφέροντας έναν ασθενή με κορωνοϊό, δεν έχουν εμβολιαστεί για να προστατεύσουν πρώτα τον εαυτό τους και μετά την οικογένειά τους; Ειλικρινά, για το καλό το δικό τους, δεν πρέπει να είναι προστατευμένοι;» διερωτήθηκε ο κ. Βασιλακόπουλος.

Και συμπλήρωσε: «Δεν θα ήθελα ούτε ένας υγειονομικός να βγει σε αναστολή εργασίας. Το μόνο απλό είναι να κάνει ένα τσιμπηματάκι. Η πληροφόρηση που πρέπει να έχουμε πρέπει να είναι από τους επίσημους φορείς, όχι από το ίντερνετ».

Επίσης, ο καθηγητής Πνευμονολογίας αναφέρθηκε στην τηλεοπτική διαμάχη που είχε στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου, τονίζοντας ξανά πως το εμβόλιο είναι εκείνο που παρέχει έναντι του κορωνοϊού.
«Βγήκα με ένα συνάδελφο, στην εκπομπή του κ. Ευαγγελάτου, ο οποίος υποστήριξε ότι η ανοσία που αφήνει η φυσική λοίμωξη είναι πιο ισχυρή από το εμβόλιο. Υπάρχει μεγάλο ποστ του ΠΟΥ που λέει ακριβώς το αντίθετο, ότι είσαι πολύ πιο προστατευμένος αν έχεις κάνει το εμβόλιο. Με παραπληροφόρηση δεν μπορούμε να πάμε μπροστά σαν κοινωνία».

Πηγη:alldaysnews.gr

Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.

Σχόλια

σχόλια

Loading...
loading...