Ο μουσικός Δημήτρης Κύρτσος κρατούσε το μπουζούκι του στο χέρι την ώρα που οι γιατροί τον χειρουργούσαν στον εγκέφαλο στο ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης.

Ο ίδιος μίλησε στον ΣΚΑΪ για την εμπειρία του και εξήγησε ότι το να παίζει μπουζούκι κατά τη διάρκεια του χειρουργείου, λειτουργεί ως απόδειξη στους γιατρούς που πραγματοποιούν το χειρουργείο, ότι οι εγκεφαλική λειτουργία του ασθενή, γίνεται κανονικά ενώ ανέφερε ότι έχει χρειαστεί να υποβληθεί σε άλλη μια επέμβαση στον εγκέφαλο στο παρελθόν και κατά εκείνο το χειρουργείο παρότι είχε ζητήσει να έχει το μπουζούκι του μαζί του, αυτό δεν κατέστη εφικτό.

Περιγράφοντας το χειρουργείο, σύμφωνα με το skai.gr, ο κ. Κύρτσος είπε πως αρχικά είχε λάβει ολική νάρκωση και έπειτα από περίπου μια ώρα οι γιατροί τον ξύπνησαν, του έκαναν ερωτήσεις ακριβώς για να ελέγξουν ότι ανταποκρίνεται σωστά κι έπειτα του έδωσαν να παίξει μπουζούκι

Δήλωσε μάλιστα πως δεν μπορεί να πει ότι το όλο εγχείρημα τον δυσκόλεψε καθώς δεν ήταν πλήρως ξύπνιος αλλά περισσότερο ασυναίσθητα ή μηχανικά έπαιζε μουσική.

«Ήμουν ξύπνιος περίπου 1,5 ώρα και την μια έπαιζα τραγούδια», είπε και χαμογελώντας δεν παρέλειψε να πει ότι κατά τη διάρκεια του χειρουργείου είχε ακόμη και «παραγγελιές» από την σύζυγό του, στην οποία αφιέρωσε μάλιστα το τραγούδι «ξενάκι».

Ο ίδιος πρόσθεσε πως δεν έπαιζε με το 100% των δυνατοτήτων του αλλά μάλλον με ένα 10% τους και δεν καταλάβαινε κανέναν πόνο.

Πήγαν όλα καλά, συνόψισε χαμογελώντας και πρόσθεσε πως σε διάστημα 2-3 μηνών γύρισε κανονικά στην εργασία του.

Δείτε το σχετικό video εδώ:

Πηγή: newsbeast.gr

Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.

Σχόλια

σχόλια

Loading...
loading...