Σε εξέλιξη επιχείρηση αυτήν την ώρα για την ανάσυρση του 64χρονου χειριστή που είναι εγκλωβισμένος στην καμπίνα του μηχανήματος.
Ένα τραγικό συμβάν έγινε γύρω στις 11:00΄ το πρωί στην Ερατεινή Φωκίδας με έναν χειριστή να πέφτει σε γκρεμό την ώρα που έκανε έργο στην ευρύτερη περιοχή της πυρκαγιάς.
Σύμφωνα με μαρτυρία κατοίκου της περιοχής στο LamiaReport την ώρα που το τεράστιο μηχάνημα κινούταν από το νεκροταφείο της Ερατεινής προς το χωριό Μηλιά, κοντα στη θέση “Αμυγδαλιά” άγνωστο πως βρέθηκε στο γκρεμό.
πηγη:alldaysnews.gr
Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.
Σχόλια
Loading...