Ανείπωτη θλίψη προκαλεί ο θάνατος του 13 μηνών Βασίλη, του παιδιού που τους τελευταίους 9 μήνες έδωσε γενναία μάχη για να κρατηθεί ζωή εξαιτίας πολύ σπάνιας, χρόνιας μορφή κοκκιωματώδους νόσου. Ο μικρούλης υπεβλήθη σε μεταμόσχευση μυελού των οστών όμως κατέληξε.

Την είδηση του θανάτου του μικρού Βασίλη έκανε ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός “Πράξη Αγάπης”  που είχε ξεκινήσει εξαρχής καμπάνια ενημερώσης και εκστρατείας για να ενισχυθεί οικονομικά η οικογένεια του παιδιού καθώς οι τελευταίοι μήνες ήταν ιδιαιτέρως δύσκολοι.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΑΓΑΠΗΣ

Με βαθιά και ανείπωτη θλίψη αποχαιρετούμε τον αγαπημένο μας μικρό Βασίλη που εδώ και 9 μήνες αγωνιζόταν με όλες του τις δυνάμεις να κρατηθεί στην ζωή. Ο 13 μηνών λατρεμένος μας υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση μυελού των οστών, τον Μάιο του 2021, όπως συνέστησαν οι ιθύνοντες ιατροί.

Παρόλη την υπέρμετρη ιατρική φροντίδα και παρακολούθηση, ο μικρός μας κατέληξε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του εξειδικευμένου κέντρου στο οποίο νοσηλευόταν εξαιτίας μεταμοσχευτικών επιπλοκών. Εκφράζουμε τα θερμά και ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του και δεσμευόμαστε να την στηρίξουμε με οποιοδήποτε τρόπο για όσο χρειαστεί. Καλό Παράδεισο αγαπημένε μας!

*Το σύνολο του χρηματικού ποσού που συλλέχθηκε χάρη σε όλους εσάς, θα προσφερθεί στην οικογένεια του μικρού Βασίλη ως ελάχιστη υποστήριξη και συνεισφορά, για τον αγώνα που έδωσε και καλείται να δώσει το επερχόμενο διάστημα.

H ΓΕΝΝΑΙΑ ΜΑΧΗ ΠΟΥ ΕΔΙΝΕ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Στις 25 Σεπτεμβρίου του 2020, ο μικρός Βασίλης, 6 μηνών, εμφανίζει υψηλό πυρετό και πρήξιμο στο αυτί του. Η οικογένειά του, αμέσως, μεταφέρει το βρέφος στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων της πόλης στην οποία κατοικούν. Ο μικρός Βασίλης νοσηλεύεται εκεί σχεδόν 3 εβδομάδες ενώ οι ιθύνοντες ιατροί, προσπαθούν με κάθε τρόπο να διαγνώσουν τα αίτια που προκάλεσαν τον υψηλό πυρετό. Η διάγνωση δεν καθίσταται εφικτή και αποφασίζεται, η άμεση μεταφορά του μικρού στο Νοσοκομείο Παίδων ‘Η Αγία Σοφία’ έτσι ώστε να υποβληθεί σε πιο εξειδικευμένες εξετάσεις και να παρακολουθείται από το αντίστοιχο ιατρικό προσωπικό. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν ότι, ο μικρός, πάσχει από μια πολύ σπάνια, χρόνια μορφή κοκκιωματώδης νόσου, η οποία χρήζει μεταμόσχευσης μυελού των οστών.

ΤΟ POST ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΑΓΑΠΗΣ

Με βαθιά και ανείπωτη θλίψη αποχαιρετούμε τον αγαπημένο μας μικρό Βασίλη που εδώ και 9 μήνες αγωνιζόταν με όλες του τις δυνάμεις να κρατηθεί στην ζωή. Ο 13 μηνών λατρεμένος μας υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση μυελού των οστών, τον Μάιο του 2021, όπως συνέστησαν οι ιθύνοντες ιατροί. Παρόλη την υπέρμετρη ιατρική φροντίδα και παρακολούθηση, ο μικρός μας κατέληξε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του εξειδικευμένου κέντρου στο οποίο νοσηλευόταν εξαιτίας μεταμοσχευτικών επιπλοκών.

Εκφράζουμε τα θερμά και ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του και δεσμευόμαστε να την στηρίξουμε με οποιοδήποτε τρόπο για όσο χρειαστεί.

Καλό Παράδεισο αγαπημένε μας!

*Το σύνολο του χρηματικού ποσού που συλλέχθηκε χάρη σε όλους εσάς, θα προσφερθεί στην οικογένεια του μικρού Βασίλη ως ελάχιστη υποστήριξη και συνεισφορά, για τον αγώνα που έδωσε και καλείται να δώσει το επερχόμενο διάστημα. 

πηγη: infokids.gr

Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.
Loading...
loading...