Τραγικό θάνατο βρήκε μία 25χρονη κοπέλα στην Κολομβία, όταν επιχείρησε να κάνει bungee jumping μαζί με τον σύντροφό της. Η νεαρή κοπέλα μπέρδεψε το σινιάλο που έκανε το προσωπικό στον φίλο της και πήδηξε χωρίς να είναι δεμένη.

Το περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Κυριακή στην οδογέφυρα στην Αμάγκα της βόρειας Κολομβίας. Η 25χρονη Γιετσένια Μοράλες ετοιμαζόταν να κάνει το πρώτο της bungee jumping στο δημοφιλές σημείο, όπου είχε πάει με τον φίλο της. Η κοπέλα άκουσε ένα σήμα που δόθηκε, αλλά ήταν για τον φίλο της και όχι γι αυτήν, με αποτέλεσμα να πηδήξει δίχως να είναι σωστά δεμένη.

Η νεαρή δικηγόρος έπεσε από ύψος 45 μέτρων στην κοιλάδα και βρήκε τραγικό θάνατο με τον σύντροφό της να τρέχει να τη βοηθήσει. Ήταν ο πρώτος που έφτασε στο σημείο της πτώσης της και προσπάθησε απεγνωσμένα να της προσφέρει τις πρώτες βοήθειες, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Οι πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο, διαπίστωσαν το θάνατό της.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση η κοπέλα πέθανε στον αέρα από ανακοπή καρδιάς.

Ο δήμαρχος της πόλης είπε: «Μπερδεύτηκε, το σήμα ήταν για το αγόρι για να πηδήξει, που ήταν δεμένος σωστά με τον εξοπλισμό του. Στην κοπέλα είχαν βάλει μόνο ένα λουρί και έτσι μπερδεύτηκε και έπεσε».

πηγη:e-radio.gr

Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.

Σχόλια

σχόλια

Loading...
loading...