Η μητέρα της νοσηλεύεται στο Περιφερειακό Νοσοκομείο Παπανικολάου με χρόνια μυελοδυσπλαστική λευχαιμία
Πριν μερικά 24ωρα η Σίσσυ Χρηστίδου μοιράστηκε με το κοινό της στο κανάλι της στο YouTube το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει εδώ και έναν χρόνο η μητέρα της.

Όπως αποκάλυψε η παρουσιάστρια, η μητέρα της διαγνώστηκε τον περασμένο Νοέμβριο με χρόνια μυελοδυσπλαστική λευχαιμία και νοσηλεύεται στο Περιφερειακό Νοσοκομείο Παπανικολάου.

Η Σίσσυ Χρηστίδου μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο, όπου κρατά σφιχτά το χέρι της μητέρας της.

Στην λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε ένα πολύ τρυφερό μήνυμα για την ηρωίδα-μητέρα της και τον δύσκολο αγώνα που δίνει καθημερινά: «Η μαμά μου πάλευε τα τέρατα που φοβόμουν μικρή και τα νικούσε όλα..
Η μαμά μου παλεύει σήμερα με το δικό της τέρας. Μου ρίχνει κλεφτά βλέμματα πάνω από τον ώμο όσο στέκομαι πίσω της και πάλι μου ψιθυρίζει να μην φοβάμαι…
Η μαμά μου είναι θηρίο.
Πιο θηρίο απο το θηρίο..
Όπως όλες οι μαμάδες άλλωστε…
Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τις προσευχές, τα λόγια, τα χιλιάδες μηνύματα, την αγκαλιά.. Σας ευχαριστούμε πολύ για όλη αυτή την αγάπη…
*οι μονόκεροι της ανιψιάς μου.. μας τους έστειλε και τους έριξε στην μάχη..»

Δείτε την φωτογραφία:

Σε ακριβώς προηγούμενη δημοσίευσή της, στην οποία η γνωστή παρουσιάστρια αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας της μητέρας της, έγραψε το εξής: «Να προσέχετε τους εαυτούς σας και αυτούς που αγαπάτε. Είναι απρόβλεπτη η ζωή. Ο χειμώνας που πέρασε ήταν ο πιο δύσκολος της ζωής μου. Και το καλοκαίρι προβλέπεται ακόμα πιο δύσκολο. Σήμερα αποφάσισα να σας μιλήσω για όλο αυτό στο κανάλι μου. Γιατί δεν είμαι μόνη, γιατί δεν είστε μόνοι, για τα ευχαριστώ που οφείλω και για τις προσευχές που ελπίζω».

Τα σχόλια που έλαβε η Σίσσυ Χρηστίδου ήταν πολλά και ανάμεσά τους ήταν και από τον Θοδωρή Μαραντίνη με τον οποίο χώρισε πριν από δύο χρόνια περίπου. Οι δύο τους βέβαια, διατηρούν άψογες σχέσεις και δεν θα μπορούσε σε μια τέτοια στιγμή ο δημοφιλής τραγουδιστής να μην είναι στο πλευρό της, σχολιάζοντας με μια καρδιά.
Πηγή: iefimerida.gr

Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.

Σχόλια

σχόλια

Loading...
loading...