Ανατριχιαστική είναι η κατάθεση της 19χρονης, που έζησε τον εφιάλτη στα χέρια του 39χρονου αστυνομικού  στην Ηλιούπολη, με την ίδια να αναφέρει τα πάντα με λεπτομέρειες.

Το νεαρό κορίτσι, κατήγγειλε τον 39χρονο, που όπως και ο πατέρας της προφυλακίστηκε, ότι την βίαζε την εξέδιδε και την ξυλοκοπούσε όταν του έφερνε αντιρρήσεις αλλά και τον πατέρα της ότι την βίαζε από την ηλικία των 11 ετών ενώ κατονόμασε και άλλα πρόσωπα τα οποία φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση.

Η 19χρονη κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια του κατηγορούμενου όταν αποκάλυψε σε μια εργαζόμενη σε καφετέρια κοντά στο σπίτι – κολαστήριο τον εφιάλτη που ζούσε.

Σύμφωνα με την κατάθεση της το Σάββατο 10 Ιουλίου, που έγινε παρουσία πραγματογνώμονα ψυχολόγου, ο κατηγορούμενος την κλείδωνε στο σπίτι και της επέτρεπε να κάνει συγκεκριμένες διαδρομές ενώ την παρακολουθούσε με μια εφαρμογή που είχε τοποθετήσει στο κινητό της.

Η γνωριμία της με τον 39χρονο, όπως αναφέρει η 19χρονη, έγινε πριν από ενάμιση μήνα μέσω κοινού γνωστού τους και η σχέση τους δεν άργησε να γίνει ερωτική.

Μάλιστα, μέσα στην πρώτη εβδομάδα μετακόμισε στο σπίτι του στην Ηλιούπολη ενώ λίγες ημέρες αργότερα και όταν εκείνη εκδήλωσε την επιθυμία να εργαστεί της έκανε πρόταση να εκπορνευθεί.

«Εγώ ενημέρωσα τη μητέρα μου ότι θα πάω να μείνω μαζί του. Μετά από περίπου δύο εβδομάδες αφού πήγα στο σπίτι του, του είπα ότι ήθελα να βρω κάποια δουλειά για παράδειγμα σε καφετέρια. Αυτός όμως μου είπε ότι η μητέρα ενός φίλου του, του Γ. Λ. έχει οίκους ανοχής στην Αθήνα και ένα site για να κλείνεις ερωτικά ραντεβού με κοπέλες και μου πρότεινε να εργαστώ και εγώ για αυτήν.

Ο Δ. και ο Λ. δουλεύουν χωρίς να φαίνονται για τη μητέρα του Λ., την οποία φωνάζουν στη δουλειά Μ. χωρίς να γνωρίζω ποιό είναι το πραγματικό της όνομα. Αυτοί ουσιαστικά είναι τα αφεντικά και κανονίζουν τις δουλειές και διαχειρίζονται το site (σ.σ. το κατονομάζει).

Όταν μου έγινε η πρόταση από το Δ. να εργαστώ μαζί τους, εγώ αρχικά το αρνήθηκα όμως αυτός με απείλησε ότι θα με σκοτώσει και ότι θα κάνει κακό στην οικογένειά μου και έτσι εξαναγκάστηκα να δουλέψω μαζί τους», αναφέρει η 19χρονη στην κατάθεση της και στη συνέχεια μιλά με λεπτομέρειες για τα ερωτικά ραντεβού σε σπίτια και ξενοδοχεία σε Γλυφάδα, Σκαραμαγκά και άλλες περιοχές της Αττικής σημειώνοντας πως καθημερινά είχε 3-4 συναντήσεις στις οποίες την συνόδευε ένας άνδρας που συστηνόταν ως στρατιωτικός.

Έτσι ξεκίνησε ο εφιάλτης

Η αρχή έγινε με την δημιουργία του προφίλ της 19χρονης στο site μέσω του οποίου κλείνονταν τα ραντεβού.

«Ο Δ. μου είπε ότι θα πηγαίνω σε ραντεβού με διάφορα άτομα με τα οποία θα ερχόμαστε σε συνουσία και από τα χρήματα που θα δίνουν ως αντάλλαγμα, τα οποία ήταν συνήθως 160€, εγώ θα έπαιρνα τα 80.

Έτσι, ο Δ. έφτιαξε και δικό μου προφίλ στο site με ψεύτικα στοιχεία (σ.σ. τα αναφέρει) βάζοντας φωτογραφίες και βίντεο μου χωρίς να φαίνεται το πρόσωπό μου, ώστε να μπορούν οι πελάτες να κλείσουνε ραντεβού μαζί μου. Στο site αυτό, αναγράφονται δύο τηλέφωνα στα οποία απαντάει μια τηλεφωνήτρια η οποία κανονίζει τα ραντεβού με τις κοπέλες οι οποίες υπάρχουν στο site.

Ακόμα ο Δ. μου είπε να διαγράψω τα προφίλ και τις φωτογραφίες μου στο instagram και στο facebook καθώς και όλες τις επαφές μου στο κινητό εκτός της μητέρας μου, πράγμα το οποίο έκανα.

Η διαδικασία που ακολουθούσαμε αφού έκλειναν ραντεβού οι πελάτες είχε ως εξής: Ερχόταν από το σπίτι του Δ. με ένα αυτοκίνητο χρώματος μπλε, ένα άτομο ο οποίος μου είπε ότι λεγόταν Γ. και ότι είναι στρατιωτικός. Αυτός με έπαιρνε με το αυτοκίνητο και με πήγαινε στα ραντεβού τα οποία γινόταν σε διάφορα ξενοδοχεία και σπίτια, με άφηνε εκεί και περίμενε απέξω στο αυτοκίνητο μέχρι να τελειώσω με το ραντεβού ώστε να με ξαναπάρει και να με πάει πίσω στο σπίτι του Δ.

Εγώ ερχόμουν σε συνουσία με τα άτομα στα οποία με πήγαινε ο οδηγός, έπαιρνα τα λεφτά τα οποία μου έδιναν τα οποία ήταν 160 € την ώρα και τα έδινα στον Δ. μόλις γύρισα πίσω».

Η 19χρονη υποστηρίζει ότι ο κατηγορούμενος μόνο τις δυο πρώτες φορές της έδωσε 50 ευρώ και στη συνέχεια έπαιρνε ο ίδιος το σύνολο των χρημάτων που έδιναν οι πελάτες.

Οι ξυλοδαρμοί και οι απειλές θανάτου

Η μάρτυρας καταθέτει πως όταν άρχισε να αρνείται να υπακούσει στις εντολές του κατηγορούμενου αστυνομικού εκείνος την απειλούσε και την ξυλοκοπούσε άγρια. «Εγώ δεν ήθελα να κάνω αυτή τη δουλειά και όταν το έλεγα στον Δ. αυτός με χτυπούσε σε όλα τα μέρη του σώματος μου με κλωτσιές και μπουνιές και συνέχισε να με απειλεί.

Με χτυπούσε συνεχώς το χρονικό διάστημα που ήμουνα σπίτι του ακόμα και για τους πιο απλούς λόγους όπως ότι δεν έκανα σωστά τις δουλειές του σπιτιού. Στις αρχές με χτυπούσε με ένα κομμάτι ξύλο.

Επίσης, με βίαζε τον τελευταίο καιρό διότι εγώ δεν ήθελα να κάνω σεξ μαζί του και αυτός με απειλούσε ότι θα με σκοτώσει και με χτυπούσε εξαναγκάζοντάς με έτσι να κάνω σεξ μαζί του.

Τελευταία φορά που με βίασε ήταν χθες το βράδυ και τελευταία φορά που με χτύπησε ήταν σήμερα το μεσημέρι. Επίσης με χτύπησε χθες και προχθές στο πρόσωπο και στα πόδια με κλωτσιές και μπουνιές, ενώ μου έκοψε τα μαλλιά και έχυσε επάνω μου ένα μπουκάλι στοματικό διάλυμα».

Μάλιστα, στην κατάθεση της αναφέρεται και στις κοπέλες που επισκέπτονταν το σπίτι της Ηλιούπολης, τα προφίλ των οποίων είναι στο επίμαχο site, καθώς και στο πρόσωπο που φέρεται να προμήθευε με ναρκωτικά τον αστυνομικό.

«Στο σπίτι ερχόταν κάποιες φορές και ένα άτομο που τον λένε Μ. ο οποίος είναι φίλος του Δ. και έχει καφετέρια στην Αργυρούπολη. Αυτός ο Μ. κάνει διακίνηση ναρκωτικών και έφερε ναρκωτικά στον Δ. και συγκεκριμένα κοκαΐνη. Ο Δ. τον πλήρωνε 50 €», καταθέτει η 19χρονη και συνεχίζει «Οι δυο τους έκαναν χρήση των ναρκωτικών ουσιών στο σπίτι ενώ κάποιες φορές κοκαΐνη έκαναν και κάποιες από τις κοπέλες. Εγώ δεν έκανα ποτέ χρήση ναρκωτικών και θέλω να πω ότι ο Δ. μία φορά με χτύπησε επειδή μου πρότεινε να κάνω κοκαΐνη και εγώ το αρνήθηκα».

Σύμφωνα με την μαρτυρία της 19χρονης ο 39χρονος αστυνομικός παρακολουθούσε κάθε της κίνηση μέσω μιας εφαρμογής στο κινητό της.

«Άκουγε και έβλεπε κάθε στιγμή που ήμουν. Δεν με άφηνε να βγω από το σπίτι του παρά μόνο για να πάω στο περίπτερο και για να πάρω καφέ σε μια καφετέρια δίπλα και μόνο όταν ήταν κι αυτός εκεί. Όταν έφευγε από το σπίτι κλείδωνε την πόρτα και με άφηνε μέσα» περιγράφει στην μαρτυρία της η κοπέλα σημειώνοντας πως η μητέρα της την είχε επισκεφθεί δυο φορές.

«Η μάνα μου είχε έρθει δύο φορές στο σπίτι και την μία από αυτές μαζί με τον αδερφό μου. Αυτοί δεν γνώριζαν για όλη αυτήν την κατάσταση διότι εγώ δεν τους είχα πει τίποτα και όταν ερχόταν σπίτι ο Δ. το έπαιζε καλός και έκανε αστεία» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η αντίστροφη μέτρηση για να σπάσει τα δεσμά της η 19χρονη άρχισε όταν μια κοπέλα που δουλεύει σε καφετέρια κοντά στο σπίτι του κατηγορούμενου την είδε χτυπημένη και προσφέρθηκε να την βοηθήσει.

«Με είδε που ήμουν χτυπημένη και μου είπε αν θέλω βοήθεια να πάω σε αυτήν. Εγώ πήρα τον καφέ γύρισα σπίτι και όταν με είδε ο Δ ξαφνικά και χωρίς λόγο άρχισε να φωνάζει, να με χτυπάει στα χέρια, στα πόδια και στο πρόσωπο, ενώ με απείλησε και με ένα όπλο λέγοντας μου “θα σε σκοτώσω” και “δεν θα ζήσεις”.

Τότε χτύπησε το κινητό του Δ και καθώς αυτός μίλαγε σε αυτό, εγώ κατάφερα να τρέξω προς την πόρτα και να βγω έξω. Έπειτα πήγα κατευθείαν στην κοπέλα η οποία μόλις της είπα τι έγινε ενημέρωσε την αστυνομία. Εγώ με την κοπέλα πήγαμε με το αυτοκίνητο της στην αστυνομία«, περιέγραψε η 19χρονη.

Οι βιασμοί από τον πατέρα της

Η 19χρονη κατονόμασε ακόμη έναν άνδρα ο οποίος φέρεται να την εξέδιδε σε φίλους του πριν τον αστυνομικό ενώ προχώρησε και σε μια ακόμη σοκαριστική καταγγελία καθώς υποστήριξε πως ο πατέρας της την βίαζε από την τρυφερή ηλικία των 11 ετών μέχρι και τα 17 της χρόνια λίγες μόλις ημέρες πριν τα γενέθλια της.

Όπως ανέφερε βιάστηκε από τον πατέρα της περισσότερες από 30 φορές χωρίς το γεγονός αυτό να το γνωρίζει ο αδελφός και η μητέρα της.

Μάλιστα, σύμφωνα με την κατάθεση της το μαρτύριο της σταμάτησε εξαιτίας της καραντίνας του κορωνοϊού καθώς ήταν πάντα παρόντες στο σπίτι η μητέρα ή ο αδερφός της.

Το χρονικό του τρόμου της 19χρονης και το κύκλωμα που την εξέδιδε

Ένα πραγματικό δράμα βίωνε από τα 11 της χρόνια η 19χρονη σήμερα κοπέλα που το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής 10 Ιουλίου κάλεσε την Αστυνομία και μίλησε για τα όσα εξαιρετικά ειδεχθή υπέστη από τον πατέρα της, τον αστυνομικό εραστή της, οι οποίοι απολογούνται σήμερα, και συνεργούς του. Από τα έως τώρα εξεταζόμενα, προκύπτει ότι η νεαρή είχε εμπλακεί σε ροζ κύκλωμα αδίστακτων σωματέμπορων, υπό τις πιο απάνθρωπες και κτηνώδεις συνθήκες.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Dikastikoreportaz.gr, στη δικογραφία των 76 σελίδων που διαβίβασε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ασφάλειας Αττικής και πάνω σε αυτή στηρίχθηκε το κατηγορητήριο των 14 κακουργημάτων που αντιμετωπίζουν σήμερα ενώπιον του ανακριτή οι δύο βασικοί κατηγορούμενοι , στις 9 Ιουλίου μια υπάλληλος καφετέριας είδε την κοπέλα να περπατά σε κεντρικό δρόμο της Ηλιούπολης σε άσχημη κατάσταση πλην όμως εκείνη την απέφυγε φοβισμένη.

Την επομένη την ξανάδε πρησμένη και παρότι αρχικώς η 19χρονη δεν ήθελε να συζητήσει, τελικώς μεταπείστηκε αναφέροντας ότι από διμήνου περίπου είχε συνάψει ερωτικό δεσμό με αστυνομικό και προ δυο – τριών εβδομάδων αποφάσισαν να μείνουν μαζί στη μεζονέτα του, στην ίδια περιοχή. Εκείνη του ζήτησε να δουλέψει, εκείνος της πρότεινε να ασχοληθεί με τη σεξουαλικού περιεχομένου ιστοσελίδα κι όταν αυτή αρνήθηκε, τότε ξεκίνησε συστηματικά να τη χτυπά, ακόμη και μ΄ ένα κομμάτι ξύλο, να την εκβιάζει, να την υποχρεώνει να εκδίδεται σε προκαθορισμένα ραντεβού μέσω της συγκεκριμένης φόρμας, να την απειλεί με όπλο, να τα βιάζει σωματικά και κατ’ εξακολούθηση και να προσπαθεί να της δώσει ναρκωτικά.

Οι δυο γυναίκες αποφάσισαν να καλέσουν την Άμεση Δράση και όταν οι εποχούμενοι της ομάδας ΔΙΑΣ κατέφτασαν στο σημείο, κοντά στη μεζονέτα του κατηγορούμενου συντρόφου της, τις βρήκαν σε πυλωτή γειτονικής πολυκατοικίας να τους περιμένουν προφανώς υπό συνθήκες ταραχώδεις. Ύστερα από τη σύντομη περιγραφή της 19χρονης, οι αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι του συναδέλφου τους που εκείνη την ώρα ήταν με τη μητέρα του θύματος. Τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στο ΑΤ της Ηλιούπολης όπου ο διοικητής επικοινώνησε με τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων λόγω του πειθαρχικού παρελθόντος του κατηγορουμένου και της βαρύτητας των καταγγελλομένων.

Τα πράγματα πήραν τον δρόμο τους και το παζλ της εγκληματικής δράσης συντέθηκε σε ικανοποιητικό βαθμό. Σύμφωνα πάντα με τη μαρτυρία του θύματος, επί δύο εβδομάδες ο αστυνομικός την «διέθετε» στους πελάτες οι οποίοι την επέλεγαν από το ψεύτικο προφίλ που της είχε φτιάξει στην ιστοσελίδα του με στοιχεία «Ιωάννα Ιωάννου , 19 ετών, Κύπρος». Στα ραντεβού σε ξενοδοχεία και σπίτια την πήγαινε και την έφερνε με ένα «μπλε αμάξι» ο «Γιάννης» και ελάμβανε για κάθε ώρα 160 ευρώ, πόσο βέβαια που υποχρεώνονταν να παραδώσει εξ΄ ολοκλήρου στον εραστή της. Στη μεζονέτα πήγαιναν και άλλες κοπέλες Ελληνίδες ή αλλοδαπές τα προφίλ των οποίων επίσης εντοπίστηκαν στον εν λόγω «κόμβο» που έχει ως δηλωμένους διαχειριστές τον αστυνομικό κι ένα τρίτο πρόσωπο τον «Γιάννη Λ». Τα εξειδικευμένα στελέχη της Ασφάλειας κατάφεραν όχι μόνο να επαληθεύσουν τις φωτογραφίες της 19χρονης αλλά και τη «σχέση» του συναδέλφου τους ο οποίος απέρριψε τις αποδιδόμενες κακουργηματικές κατηγορίες αλλά στο φόντο μιας αναρτημένης φωτογραφίας του θύματος φαίνεται ο αριθμός της πινακίδας της μοτοσικλέτας του.

Η κοπέλα είπε ακόμη, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Dikastikoreportaz.gr, ότι το διαμέρισμα επισκέπτονταν και κάποιος «Μάξιμος» για διακίνηση και χρήση ναρκωτικών ουσιών με τον κατηγορούμενο.

Όσον δε για τον πατέρα της δήλωσε ότι τη βίασε τουλάχιστον 30 φορές σε διάστημα 6 ετών, πάντα εν τη απουσία της μητέρας της και του αδελφού της. Τέλος ότι προ 2ετίας είχε άλλον συντροφικό δεσμό με έναν Β. Ντ που επίσης την εξέδιδε σε φίλους του. Ο «Γιάννης» ο οδηγός, ο «Γιάννης Λ» συνδιαχειριστής της ιστοσελίδας, ο «Μάξιμος» και ο «Β. Ντ.» αναζητούνται από την Αστυνομία κατηγορούμενοι για το αδίκημα της εμπορίας ανθρώπων και της συνέργειας.

Σημειώνεται ότι η ψυχολόγος της ΕΛΑΣ που ήταν παρούσα σε όλη τη διαδικασία της επίπονης κατάθεσης της 19χρονης σημείωσε στην έκθεση της ότι η 19χρονη δεν εμφάνισε διαταραχή στο περιεχόμενο ή τη δομή της σκέψης, ότι ήταν συγκροτημένη στον λόγο της και στην οργάνωση της.

πηγη:athensmagazine.gr

Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.
Loading...
loading...