H 25χρονη έγκυος που έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού στον Άγιο Παντελεήμονα, δεν μπορεί να ξεπεράσει το σοκ που υπέστη και ζητά την ηθική και νομική της ικανοποίηση.

Σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση στην εκπομπή T-live στον Alpha με την Τατιάνα Στεφανίδου, προχώρησε η 25χρονη έγκυος που έπεσε θύμα βιασμού στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της, στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.

«Ήταν Τρίτη 22 Ιουνίου όταν πήγα στην Ομόνοια να φτιάξω το κινητό μου και μετά να πάρω το τρένο για τα Κάτω Πετράλωνα. Μόλις βγήκα από το μαγαζί, εκεί σε ένα στενό, βρέθηκε ένας Αφγανός και με κακοποίησε σεξουαλικά σε ένα παρκάκι. Δεν υπήρχαν άνθρωποι, δεν υπήρχε τίποτα» δήλωσε συγκλονισμένη η 25χρονη.

Στη συνέχεια, περιέγραψε: «Μόλις με άφησε, ρώτησα αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ για το που βρίσκεται το τμήμα, πήγα στο Α.Τ Ομονοίας να καταθέσω. Πρέπει να σας πω ότι είμαι τριών μηνών έγκυος.

Στη συνέχεια πήγα να πάρω ταξί, με ακολούθησαν τρεις πακιστανοί. Τότε είπα στον ταξιτζή να μην τους βάλει μέσα. Μπήκαν οι δύο μέσα. Εκεί άρχισε ο εφιάλτης της ζωής μου. Όταν βγήκαμε, με άρπαξε ο ένας και μετά με βίασαν δύο άτομα. Ο ένας κράταγε τσίλιες και ο άλλος με κρατούσε από τον λαιμό, μάλλον για να με πνίξει. Μία κυρία άκουσε τις φωνές μου και ήρθε και κατέθεσε στο τμήμα. Με βίασαν οι δύο. Τους έλεγα ότι είμαι έγκυος, δεν τους ένοιαξε καν».

Σε άλλο σημείο της εξομολόγησής της, η 25χρονη έγκυος παραδέχτηκε:

«Έχουν μείνει τα πρόσωπά τους χαραγμένα. Παθαίνω ψυχολογικό σοκ τα βράδια. Με πιάνουν κρίσεις. Είναι εφιαλτικό. Να μην το περάσει καμία άλλη».

Πηγη: dikaiologitika.gr

Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.

Σχόλια

σχόλια

Loading...
loading...