Το φετινό Πάσχα ήταν αρκετά δύσκολο για την οικογένεια της Ελένης Τοπαλούδη, ενώ το μήνυμα της μητέρας της Κούλας Αρμουτίδου σπαράζει καρδιές για τον άδικο χαμό του παιδιού της που δολοφονήθηκε στη Ρόδο τον Νοέμβριο του 2018.

«Κάποτε περίμενα με ανυπομονησία τις γιορτές. Σήμερα δεν περιμένω τίποτα. Κάποτε λαχταρούσαν να κάνουμε όλα τα έθιμα των γιορτών. Σήμερα δεν υπάρχει χαρά. Δεν υπάρχει χαρά για κάθε μέρα που ξημερώνει. Ο ήλιος προβάλλει, ανατέλλει κ όμως το φως του δεν μπορεί να διαλύσει τα σκοτάδια της ψυχής μου.

Κάθε στιγμή και ώρα φωνάζω το όνομα σου Ελένη,Ελένη,Ελένη,Ελένη. Αγγίζω με δέος ότι άγγιξαν τα χεράκια σου. Φυλάω σαν κόρη οφθαλμού κάθε τι δικό σου. Ακουμπάω Ελένη με πολύ πόνο στο μέρος της καρδιάς και το πιο μικρό πράγματα κι σου. Και νιώθω ότι είσαι στο κορμί μου και στην ψυχή μου.Αναζητώ και ψάχνω το όμορφο γέλιο σου. Αναζητώ τα μάτια σου που πρόδιδαν την ομορφιά της ψυχής σου και της καλοσύνης σου.

Αναζητώ την αγάπη σου. Φτώχυνε και άδειασε η ζωή μου από συναισθήματα. Νιώθω ότι είναι άδεια.

Άδεια ζωή ,άδεια ψυχή. Ενα μεγάλο κενό. Σε ψάχνω ψυχή μου και εσύ δεν είσαι εδώ. Και ξαφνικά όλα γίνονται μακρινά; Κ όμως…

Κλείνω τα μάτια μου και νιώθω σαν οπτασία να είσαι στον αέρα που αναπνέω, να βρίσκεσαι κοντά μου. Προσπαθώ με απλωμένα χέρια να σε αγγίξω. Και τότε νιώθω θλίψη και πόνο στην ψυχή μου.

Είσαι εκεί; Το μόνο σίγουρο είναι ότι βρίσκεσαι μέσα στα στήθη μου. Τι κι αν δεν μπορώ να σε αγγίξω, τι κι αν τα μάτια μου δεν σε βλέπουν; τι κι αν δεν μπορώ να αναπνεύσω; εσύ Ελένη μου ,βρίσκεσαι εκεί στο μέρος της καρδιάς και πάντα θα είσαι εκεί.

Σ’ αγαπώ, σ’ αγαπώ,σ’ αγαπώ!!! Αχ να ξερες!!!» έγραψε, το Μεγάλο Σάββατο η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη στο Facebook.

πηγη: athensmagazine.gr

Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.
Loading...
loading...