Ενώ το Survivor είναι ένα αμιγώς αγωνιστικό παιχνίδι, το αγωνιστικό του κομμάτι φέτος δείχνει να έρχεται δεύτερο στην κρίση των τηλεθεατών. Κυρίως στα υψηλότερα ηλικιακά target group, αρκετοί είναι αυτοί που στέκονται στην συμπεριφορά των παιχτών και λιγότερο στις αγωνιστικές του επιδόσεις. 

Η Κόκκινη ομάδα αν και αρχικά έδειχνε να κρατά πιο ψηλά τον πήχη του Fair Play, με τις απανωτές αποχωρήσεις ακολούθησαν και τις προσθήκες των νέων παιχτών, οδήγησε μια μεγάλη μερίδα του κόσμου που την υποστήριζε να στραφεί εναντίων της. 

Οι ομαδικές επιθέσεις εναντίων του Τριαντάφυλλου, αφήνοντάς τον νηστικό, η πόλωση που επέλεξε ο Γιώργος Κοψιδάς στην μεταξύ τους αναμέτρηση αποχώρησης, οι υποτιμητικοί χαρακτηρισμοί εναντίων της Μαριάνθης, του Τριαντάφυλλου και του Αλέξη Παππά, διαμορφώνουν ένα Survivor διαφορετικό από ότι το είχαμε συνηθίσει. 

Αποκορύφωμα όλης αυτής της κατάστασης αποτέλεσε η ανακοίνωση της αποχώρησης Μαριάνθης Κάσδαγλη, όπου οι Κόκκινοι αντί να αποχαιρετήσουν την στεναχωρημένη συμπαίκτρια τους, έτρεξαν να αγκαλιάσουν την Ελένη Χαμπέρη, η οποία κέρδισε για άλλη μια τουλάχιστον βδομάδα την παραμονή της στο παιχνίδι.

Τα πλάνα από την αποχώρηση της Μαριάνθης προκάλεσαν θυμό, ειδικά στους χρήστες του twitter, οι οποίοι τα βάλανε με τη συμπεριφορά της ομάδας των Κόκκινων….

πηγη: almaradio.gr

Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.
Loading...
loading...