Σε άγριο κράξιμο προς τον Γιώργο Κοψιδά προχώρησε η Ναταλία Γερμανού, η οποία με αφορμή τις δηλώσεις του για τον Τριαντάφυλλο αναρωτήθηκε πώς ακριβώς μπορεί να τον κρίνει ως κατώτερό του.

Η παρουσιάστρια δεν χαρίστηκε ούτε στον τραγουδιστή, μην αμφιβάλλοντας πως ο ηθοποιός πέρασε δύσκολα στη συμβίωση στο Survivor, αλλά προσθέτοντας πως χάνει το όποιο δίκιο του με την τοποθέτησή του.

Η τοποθέτηση της Γερμανού για τον Κοψιδά

«Ο Κοψιδάς είναι από τις περιπτώσεις ανθρώπων, που ακόμη κι αν έχουν δίκιο, το χάνουν με τον τρόπο, με τον οποίο το εκφράζουν. Ο Κοψιδάς όσο άσχημα κι αν έχει περάσει με τον Τριαντάφυλλο, πράγμα για το οποίο δεν αμφιβάλλω καθόλου, πρέπει να ξέρει πως κανείς μας δεν είναι κριτής των πάντων.

Κανείς δεν μπορεί να λέει για το συνάνθρωπό του, ότι είναι χαμηλού επιπέδου ή κατώτατης μόρφωσης, γιατί κανείς μας δεν είναι ένας ανώτερος άνθρωπος», ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια.

Σε εκείνο το σημείο, ο Κώστας Τσουρός τοποθετήθηκε λέγοντας, ότι «δε θυμάμαι να έδωσε κανείς τίτλους σπουδών, για να μπει στο Survivor», με τη Γερμανού να τον συμπληρώνει επισημαίνοντας πως «υπάρχουν και τραγουδιστές πολύ μορφωμένοι, όχι μόνο ηθοποιοί».

πηγη : athensmagazine.gr

Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.
Loading...
loading...