Το μεσημέρι της Κυριακής, η Μαρία Ιωαννίδου μίλησε στην κάμερα του Σου Κου Family και στην Μαρία Βλάχου και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στις εκτρώσεις που είχε κάνει αλλά και στον λόγο που δεν έχει παιδιά.

Η Μαρία Ιωαννίδου είπε χαρακτηριστικά: «Είναι μια πληγή που αιμορραγεί. Είχα μείνει πολλές φορές έγκυος με τον Σειληνό.

Μαρία Ιωαννίδου για εκτρώσεις

Έκανα 4 – 5 αμβλώσεις και τα έδιωχνα τα παιδιά γιατί ήμουν πολύ νέα και έλεγα έχω αυτήν την πρόταση, θα το κάνω του χρόνου. Όταν ήμουν με τον Φρέντυ Γερμανό ήθελα να αποκτήσω ένα παιδί, δεν ήμουν ούτε 50.

Πέτυχε η εξωσωματική αλλά αρρώστησε ο Φρέντυ.Το πιστεύω, με τιμώρησε ο Θεός γιατί σκότωσα τόσα παιδιά. Έκανα πολλά λάθη στη ζωή μου, γεμάτη λάθη είμαι. Και όλα αυτά για την καριέρα. Μα θα την έκανα την καριέρα. Όλες έκαναν παιδί. Γιατί εγώ;» κατέληξε η Μαρία Ιωαννίδου.

Η Μαρία Ιωαννίδου αποκαλύπτει τον λόγο που την έχουν διώξει από δουλειά!

Η Μαρία Ιωαννίδου το πρωί της Πέμπτης μίλησε στην κάμερα του Πρωινού και συγκεκριμένα στην Μαίρη Αρώνη και αποκάλυψε τον λόγο που την είχαν διώξει μια φορά από την δουλειά.

Η γνωστή ηθοποιός, που άφησε κάγκελο την Ναταλία Γερμανού με την δήλωση της, αναφέρθηκε στα πιο γλυκά Χριστούγεννα που έχει περάσει, στα ερωτικά σημειώματα που έχει ανταλλάξει με τον Φρέντυ Γερμανού καθώς και σε μια γυμνή φωτογράφιση στο Playboy που στάθηκε αφορμή για να την διώξουν από την δουλειά.

Η Μαρία Ιωαννίδου είπε χαρακτηριστικά: «Τη νέα χρονιά θέλω να είμαι 20 χρόνια νεότερη. Αισθάνομαι 35-40, εκεί έχω βάλει τελεία. Τα αγαπημένα μου Χριστούγεννα έχουν σχέση με εκδηλώσεις και με θεϊκές στιγμές με τον Φρέντυ. Έχουμε κάνει αξέχαστα Χριστούγεννα στη Νέα Υόρκη όταν αρραβωνιαστήκαμε.

Μου έβαλε τη βέρα μέσα στη σαμπάνια και μου στάθηκε στο λάρυγγα. Με τον Φρέντυ Γερμανό ανταλλάσσαμε πολλά σημειωματάκια και τα κολλούσαμε στο ψυγείο! Μου λείπει κυρίως τέτοιες μέρες. Κάθομαι νύχτες ολόκληρες και τα διαβάζω»!

Τέλος, έκανε αναφορά και στην φωτογράφιση που της κόστισε: Ήταν πολύ προχωρημένο και το χιούμορ μας και οι σχέσεις μας και ο τρόπος ζωής μας και όλα μας. Αυτό δεν μπορούν να καταλάβουν. Θα πεθάνω ως μία παρεξηγημένη. Όταν είχα κάνει το Playboy μου είχε κοστίσει πολύ ακριβά γιατί με διώξανε από τη δουλειά»

πηγη: youweekly.gr

Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.

Σχόλια

σχόλια

Loading...
loading...