Ξέσπασε η μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη του Survivor 4, μέσα από μια ανάρτηση που έκανε, καθώς όπως είπε “την χρησιμοποιούν, την απειλούν, την καταριούνται για λόγους που είναι απάνθρωποι και ακατανόητοι”.

Η κυρία Γεωργία, στο λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram, δημοσίευσε ένα μακροσκελές κείμενο, στο οποίο με πολύ όμορφα λόγια αναφέρθηκε στα όσα αναπαράγονται για την κόρη της, τα οποία την συστήνουν λες και δεν είναι δικό της παιδί, λόγω και της δημοσιοποίησης της ιδιωτικής της ζωής.

Αναλυτικά η ανάρτηση της μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη από το Survivor 4

Survivor 4 Ξέσπασε η μητέρα της Μαριαλένας:

«Η κόρη μου ονομάζεται Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Την αγαπώ όπως όλες οι μητέρες αγαπούν τα παιδιά τους. Επίσης την εκτιμώ. Έχει δώσει προσωπικές μάχες που με έκαναν υπερήφανη και δεν αναφέρομαι μόνο στις αθλητικές της επιτυχίες. Δεν διστάζει να αναλάβει τις ευθύνες της, δεν κρύβεται πίσω από τους άλλους, είναι προστατευτική προς τους ανθρώπους τους περιβάλλοντος της.

Δεν θα είχα κανένα λόγω να πω τα προηγούμενα δημοσίως, αν η Μαριαλένα συμμετείχε στο Survivor που αποτελεί δημόσιο θέαμα, με όσα αυτό συνεπάγεται. Μια από τις επιπτώσεις είναι ότι κάθε ημέρα μεταδίδονται και αναπαράγονται τηλεοπτικά αποσπάσματα που μου συστήνουν ένα κορίτσι το οποίο δεν είναι δικό μου. Φυσικά κάθε γονιός δεν γνωρίζει το σύνολο της προσωπικότητας του παιδιού του. Υπάρχει όμως μια σταθερά που ονομάζεται αξιοπρέπεια και την οποία βλέπω σχεδόν συστηματικά να καταρρακώνεται προκειμένου να εξυπηρετηθούν τηλεοπτικές ανάγκες και μόνο.

Η κόρη μου έφυγε για να συμμετάσχει στο Survivor, γνωρίζοντας καλά ότι είναι ένα παιχνίδι επιβίωσης που απαιτεί όχι μόνο αγωνιστικές αντοχές, οι αναφορές στην ιδιωτική ζωή από δεύτερους, τρίτους ή τέταρτους, προέκυψε ξαφνικά και περιλαμβάνει δημοσιοποίηση, συχνά φανταστικών, προσωπικών δεδομένων, τα οποία είναι κορίτσι 25 ετών δύσκολα μπορεί να διαχειριστεί, ιδιαιτέρως κάτω από συνθήκες απομόνωσης που αφορούν μόνο εκείνη, είναι άνιση μάχη και κυρίως άδικη.

Ως μητέρα, θα ήθελα να της δώσω μόνο μια ώρα ηρεμίας και γνωρίζω καλά ότι έχει τον τρόπο για να βρει τις απαντήσεις και να κάνει τις επιλογές που θα την προστατεύσουν, όμως αυτό δεν μπορεί να γίνει. Είμαστε αδύναμες και οι δυο. Επιλέγω λοιπόν, με ταπεινότητα και απέραντη αγάπη, να παρακαλέσω όλους αυτούς που την χρησιμοποιούν, την απειλούν, την καταριούνται για λόγους που είναι απάνθρωποι και ακατανόητοι, να σκεφτούν ότι η ψυχολογική διάλυση ενός κοριτσιού, δεν θα τους κάνει πιο ευτυχισμένους και αν βρουν το χρόνο,μ ας σκεφτούν λίγο και την δική μου θέση. Ευχαριστώ για την προσοχή σας».

πηγη: youweekly.gr

Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.
Loading...
loading...