Δύο φωτογραφίες που έχουν τραβηχτεί στο καμαρίνι του Δημήτρη Λιγνάδη, πιστοποιούν την τρυφερή-οικεία σχέση αλλά με πρόδηλο ερωτισμό, μεταξύ του θύματος που καταθέτει στην ανακρίτρια και του σκηνοθέτη.

Ο σκηνοθέτης είναι γυμνός από τη μέση και πάνω, και αγκαλιάζει τον Αιγύπτιο έφηβο, ηλικίας 16 ετών. Το ντεκόρ δεν αφήνει απολύτως καμία αμφιβολία πως πρόκειται για το καμαρίνι του σκηνοθέτη.

Η τελευταία φωτογραφία, η τέταρτη στη σειρά, δείχνει έναν άνδρα με το εσώρουχο και μόνο.

Πέρα από αυτά που καταθέτει ο Αιγύπτιος ως θύμα βιασμού, και οι φωτογραφίες που συμπεριλαμβάνονται στη δικογραφία, είναι συμπληρωματικά στοιχεία που έλαβε βεβαίως υπόψη η ανακρίτρια πριν καταλήξει στα συμπεράσματά της, καθώς και ο εισαγγελέας.

Βεβαίως οι φωτογραφίες δεν δείχνουν τίποτα παραπάνω. Τίποτα σε αυτές τις φωτογραφίες δεν δείχνει πως σε κάποια στιγμή η υπόθεση αυτή, καταλήγει στην άσκηση βίας του σκηνοθέτη προς τον έφηβο 16χρονο που βρίσκεται στο καμαρίνι.

Από το σημείο αυτό και μετά, μετράει η κατάθεση του θύματος και το κατά πόσο αυτά τα οποία καταθέτει πείθουν την ανακρίτρια και τον εισαγγελέα. Η από κοινού απόφαση των δυο τελευταίων και η προφυλάκιση του Λιγνάδη, καταδεικνύουν πως και οι δύο πείστηκαν από τα όσα κατέθεσε το θύμα.

«Είστε τα παιδιά μου», έλεγε ο Λιγνάδης

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το θύμα στην κατάθεσή του, ο σκηνοθέτης χρησιμοποιούσε συνεχώς την έκφραση «Είστε τα παιδιά μου». «Μας έλεγε συνέχεια ότι ήμασταν τα παιδιά του, ‘‘τα παιδιά του
Λιγνάδη”
. Αυτό μας έκανε να αισθανόμαστε στην εφηβική μας ηλικία, σπουδαίοι, σημαντικοί και ξεχωριστοί. Πηγαίναμε πολύ συχνά στις θεατρικές του παραστάσεις, τόσο σε μεγάλα θέατρα, όσο και σε μικρότερες σκηνές. Ήταν ιδιαίτερα χειριστικός με εμάς στην ευαίσθητη ηλικία που ήμασταν και ήξερε ακριβώς τον τρόπο συμπεριφοράς του στον καθένα μας. Εκμεταλλευόταν τις συναισθηματικές μας ανάγκες και την έλλειψη στηρίγματος από το οικογενειακό μας περιβάλλον. Με τον τρόπο αυτό μας χρησιμοποιούσε για να διενεργεί και γενετήσιες πράξεις μαζί μας. Ειδικότερα, εγώ του έκανα στοματικό έρωτα, θωπείες στο σώμα, εκείνος με έγλειφε στο σώμα. Με τον έναν από ”τα παιδιά του” είχε κάνει πρωκτικό σεξ»
, τονίζει μεταξύ άλλων. 

Οι φωτογραφίες που «καίνε»

πηγη: zougla.gr

Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.
Loading...
loading...