«Θα πνιγόμουν μαζί με τις φίλες μου. Όπως καταλαβαίνεις, στην ηλικία μου θα ήταν αδύνατον να μπορούσα να μείνω τουλάχιστον δυο ώρες στο νερό».

Ότι σώθηκε από θαύμα από θαύμα στην φονική πυρκαγιά στο Μάτι εξομολογήθηκε η Χρυσούλα Διαβάτη μιλώντας στην εφημερίδα “On time”.

Επίσης δεν άφησε ασχολίαστα τα όσα συμβαίνουν στην τηλεόραση και στην ελληνική κοινωνία, δηλώνοντας πιστή στις αρχές της, τη θρησκεία, την πατρίδα και την οικογένεια.

«Κάθε μέρα πήγαινα στο Κόκκινο Λιμανάκι, ήμουν εκεί χειμώνα καλοκαίρι. Ήταν η αγαπημένη μου παραλία, πηγαίναμε με τις φίλες μου και κολυμπούσαμε. Την προηγούμενη μέρα, πριν γίνει το κακό, αποφασίσαμε να πάμε στην Πάρο για κάτι δουλειές. Ήμασταν εκεί κάθε μέρα την ίδια ώρα που ξέσπασε η φωτιά», ανέφερε η ηθοποίος.

Και πρόσθεσε: «Θα πνιγόμουν μαζί με τις φίλες μου. Όπως καταλαβαίνεις, στην ηλικία μου θα ήταν αδύνατον να μπορούσα να μείνω τουλάχιστον δυο ώρες στο νερό. Σώθηκα κυριολεκτικά από θαύμα. Χάθηκαν άδικα τόσοι άνθρωποι, η Χρύσα Σπηλιώτη, μια τόσο αξιόλογη γυναίκα. Δεν θέλω να βλέπω και να ακούω κανέναν πια, γέρασα και καλά έκανα, έτσι είναι η φυσιολογική πορεία του ανθρώπου», είπε αρχικά η Χρυσούλα Διαβάτη.

πηγη: fumara.gr

Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.

Σχόλια

σχόλια

Loading...
loading...