Μια αληθινή ιστορία που ήρθε στο φως της δημοσιότητας και έχει συγκλονίσει, λόγω της απάθειας και της απανθρωπιάς που εμπεριέχει. Διαβάστε πρώτοι την ιστορία μιας γυναίκας που έπεσε θύμα κακοποίησης και βιασμού από τον πατέρα της!

Η 50χρονη Κάρολ Χίγκικς από την Βρετανία αποκαλύπτει το μαρτύριο που ζούσε κατά την παιδική της ηλικία, και την φρικτή κακοποίηση που βίωνε από τον ίδιο της τον πατέρα, ο οποίος την βίαζε 3-4 φορές την εβδομάδα. Ο εφιάλτης της ξεκίνησε όταν ήταν 12 χρονών, όταν ο μπαμπάς της Έλλιοτ Είπλεγιαρντ, 72, ξεκίνησε να της συμπεριφέρεται σαν την νέα του σύντροφο!

Όταν χώρισε με την μητέρα της Τζεάν, την βίαζε για χρόνια, παρά την επίκληση για βοήθεια. Παρά τα συνεχόμενα αιτήματα της προς την αστυνομία, χρειάστηκαν περισσότερες από τρεις δεκαετίες μέχρι ο πατέρας της από το Δυτικό Γιορκσάιρ, τελικά να φυλακιστεί για 20 χρόνια.

«Αυτός ο άνθρωπος παραβίασε την παιδική μου ηλικία με τον χειρότερο δυνατό τρόπο και έκανε ό, τι μπορούσε για να καταστρέψει τη ζωή μου», δήλωσε η Κάρολ, που έχει γράψει μια αυτοβιογραφία για τη φρικτή κακοποίηση που υπέστη στα χέρια του κακού πατέρα της.

Ο εφιάλτης της συστηματικής κακοποίησης άρχισε όταν ήταν μόλις 12 ετών, αφού ο σκληρός πατέρας της πυροβόλησε το οικογενειακό σκυλί τους πριν την αναγκάσει να τον φιλήσει.

Φρίκη! Πατέρας βίαζε την 12χρονη κόρη του τέσσερις φορές την εδβομάδα και την ανάγκασε να γίνει γυναίκα του!

«Την πρώτη φορά που ο μπαμπάς με φίλησε, βρισκόμασταν σε ένα από τα τακτικά ταξίδια για κυνήγι», εξήγησε. «Χωρίς προειδοποίηση, πυροβόλησε το αγαπημένο οικογενειακό σκυλί μας, ισχυριζόμενος ότι είχε επιληπτικές κρίσεις.»Στη συνέχεια, κάθισε σε έναν τοίχο και με έβαλε στην αγκαλιά του, πριν πιέσει τα χείλη του για να τον φιλήσω

«Ήμουν μπερδεμένη και ήξερα ότι κάτι δεν ήταν σωστό, αλλά ήμουν πολύ φοβισμένη για να τα τραβήξω μακριά και υπέθεσε ότι αυτό κα΄νουν όλοι οι μπαμπάδες με τις κόρες τους. Από εκείνη την ημέρα, ο μπαμπάς με φιλούσε κάθε φορά που πήγαινε για σκουπίδια.

Αφού έλεγξαν οι κοινωνικοί λειτουργοί την έδιωξαν από το σπίτι. «Αρχικά, ήταν μια ανακούφιση, αλλά καθώς περνούσαν οι εβδομάδες έγινε όλο και πιο δύσκολο», εξήγησε. «Μείναμε σε ένα βρώμικο σπίτι και έπρεπε να κοιμηθώ στο πάτωμα, οπότε όταν ο μπαμπάς ρώτησε αν ήθελα να πάω σπίτι, είπα ναι».

Στα 14 ξαναξεκίνησε η κακοποίηση: «Μου είπε πόσο όμορφη ήμουν πριν ανοίξει το κομοδίνο του για προφυλακτικό και έπειτα με βίασε.

Φρίκη! Πατέρας βίαζε την 12χρονη κόρη του τέσσερις φορές την εδβομάδα και την ανάγκασε να γίνει γυναίκα του!

«Ήμουν μουδιασμένη από το σοκ, αλλά ενήργησε σαν να μην έκανε τίποτα λάθος. Όταν ρώτησα τι θα σκεφτόταν ο παππούς, απάντησε: “Μην ανησυχείς, πιστεύει το ίδιο με εμένα, οι πατέρες πρέπει να ξεπαρθενιάσουν τις κόρες τους”.

Από τότε, βίαζε την Κάρολ πολλές φορές την εβδομάδα και μέσα σε λίγους μήνες είχε τοποθετήσει ένα δαχτυλίδι αρραβώνων στο δάχτυλό της και της είπε να τον καλέσει με το ψευδώνυμό,Σαμ.

Κατά τα επόμενα 35 χρόνια, πήγαινε στην αστυνομία του Δυτικού Γιορκσάιρ έξι φορές, αλλά κάθε φορά ειπώθηκε ότι δεν υπήρχαν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία, αφού είχαν χάσει την αρχική τους δήλωση, και θα ήταν μόνο ο λόγος της εναντίον του πατέρα της.

πηγη : athensmagazine.gr

Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.

Σχόλια

σχόλια

Loading...
loading...