Δεκαοκτώ χρόνια συμπληρώθηκαν από τον θάνατο του αξεπέραστου κωμικού Κώστα Χατζηχρήστου και όλοι τον έχουν ξεχάσει, εκτός από την τελευταία σύζυγό του, τη Βούλα η οποία ήταν γραμμένο να περάσει μαζί του τις πιο δύσκολές του στιγμές: Τις μάχες του με το αλκοόλ και τον καρκίνο.

Ωστόσο, υπάρχει μια ιστορία η οποία φαίνεται πως ήταν η αρχή του τέλους για εκείνον. Όπως αποκαλύπτει αποκλειστικά στο PatKiout.gr η χήρα του, ο κοσμαγάπητος ηθοποιός πήρε τον κάτω βόλτα όταν έχασε το «παιδί» του, το θέατρό του. Και για πρώτη φορά στην ιστορία αυτή, ακούγεται το όνομα του πρώην Πατριάρχη Ιεροσολύμων Ειρηναίου! Τους λόγους μάς εξηγεί η ίδια η κ. Χατζηχρήστου η οποία έζησε τα δραματικά γεγονότα: «Ήταν Έξαρχος του Παναγίου Τάφου στην Πλάκα αν θυμάστε. Ήθελε το θέατρο. Αυτός τα έκανε όλα. Τον κυνήγησε, τον πολέμησε μαζί με κάτι άλλα κοράκια τον Κώστα και στο τέλος κατάφερε να τον πετάξει έξω. Αυτός έκανε όλη τη διαδικασία να πετάξει τον Κώστα έξω. Και τιμωρήθηκε. Είναι ο μόνος Πατριάρχης που καθαιρέθηκε. Του έκανε δικαστήρια του Κώστα μαζί με κάτι άλλους καλοθελητές που του έταζαν προμήθεια. Έβγαλε μια απερίγραπτη κακία».

Η Βούλα Χατζηχρήστου σε μια από τις τελευταίες δημόσιες εμφανίσεις της με τον κοσμαγάπητο ηθοποιό.

πηγη : patkiout.gr

Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.
loading...