Την ημέρα που γεννήθηκε η Μαρία Ρωχάμη, ο πατέρας της, ο διαβόητος δραπέτης Βαγγέλη Ρωχάμης, απέδρασε από την φυλακή για να πάει στο μαιευτήριο να την δει. Μια συνέντευξη εφόλης της ύλης έδωσε στην Αννίτα Πάνια η κόρη του Βαγγέλη Ρωχάμη!

«Δεν με πειράζει όταν με αποκαλούν “κόρη του Ρωχάμη”. Άλλες φορές όταν με βλέπουν κάποιοι είναι χαρούμενοι και άλλες είναι διστακτικοί. Ανάλογα το χαρακτήρα» ανέφερε αρχικά. «Βίωσα την ιστορία του πατέρα μου κυρίως στην εφηβική ηλικία. Εν δράσει ήταν τη δεκαετία του 80. Συνειδητοποίησα την κατάσταση με τον πατέρα μου τη δεκαετία του 90» πρόσθεσε. «Δεν πείραξε ούτε μύγα» συμπλήρωσε και ανέφερε ακόμη ότι «δεν γινόταν να μην ξέρω ότι ήταν στην φυλακή. H μητέρα μου ήταν ηρωϊδα. Με πήγαινε στο επισκεπτήριο για να τον δω». Ακόμη αποκάλυψε ότι κάποια στιγμή στην εφηβεία της ήθελε να αλλάξει το επίθετό της, αλλά δεν το έκανε. 

«Στην παιδική μου ηλικία ναι μεν υπήρξε bullying αλλά το κατάλαβα μεταγενέστερα. Όλοι ήθελαν να με παντρευτούν αλλά μόλις φτάνουν στο σημείο να τον γνωρίζουν φεύγουν» είπε ακόμη.

undefined

πηγη : athensmagazine.gr

Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.

Σχόλια

σχόλια

Loading...
loading...