Θυμάστε τις σέξι αδερφές Κανονίδου των 90ς;

Τη δεκαετία του ’90 οι σέξι αδερφές Κανονίδου απασχολούσαν τα Μέσα της εποχής. Ήταν δύο δίδυμες ξανθιές κοπέλες που ασχολήθηκαν με το μόντελιγκ και την τηλεόραση.

Φωτογραφήθηκαν στα εξώφυλλα αντρικών περιοδικών με τολμηρές πόζες και πήραν μέρος σε μεγάλες τηλεοπτικές παραγωγές. Γεννήθηκαν στο Παλαιό Φάληρο, και ήταν μονοζυγωτικά δίδυμα. H Κατερίνα είναι κατά ένα λεπτό μεγαλύτερη.

Όπως είχε πει: «Γεννηθήκαμε με καισαρική. Εγώ βγήκα πρώτη, γιατί στην καισαρική βγάζουν πρώτα το παιδί που είναι από πάνω κι έτυχε να είμαι εγώ». Σύμφωνα με δημοσίευμα, η Κατερίνα Κανονίδου δραστηριοποιείται στον χώρο της εστίασης, ενώ η Αγγελική ασχολείται επαγγελματικά με τη μεγάλη της αγάπη, τη ζωγραφική και παίζει και μουσική σε μαγαζιά. Οι αδερφές Κανονίδου, συμμετείχαν σε διαφημιστικά από μικρή ηλικία.

Θυμάστε τις σέξι αδερφές Κανονίδου των 90ς; Δείτε πως είναι σήμερα!

 Από τα 6 τους χρόνια, ύστερα από προτροπή της γιαγιάς τους, συμμετείχαν σε σποτάκια.

Όταν ενηλικιώθηκαν η γιαγιά τους έστειλε το βιογραφικό της Κατερίνας στον διαγωνισμό ομορφιάς «Top Model». Παρόλο που δεν κέρδισε κάποιον τίτλο, γνωρίστηκε με τον μοντέλο Υβέτ , η οποία τους έμαθε τα βήματα στην πασαρέλα και τις πόζες στον φακό. Αν και η Αγγελική δεν ενδιαφερόταν για καριέρα ως μοντέλο, ακολούθησε την αδερφή της, την οποία αντικαθιστούσε σε επιδείξεις μόδας. Το 1991 η Κατερίνα πήρε μέρος στα καλλιστεία του ΑΝΤ1 για την ανάδειξη της Σταρ Ελλάς όμως δεν κέρδισε κάποιο τίτλο.Ωστόσο, οι προτάσεις έπεφταν βροχή. Το 1993 η Κατερίνα βρέθηκε στο πλατό του «Πρωινού καφέ» με τη Ρούλα Κορομηλά και δύο χρόνια μετά, μαζί με την Αγγελική, συνεργάστηκαν με τον Ανδρέα Μικρούτσικο στην εκπομπή «Χαμογελάτε, είναι μεταδοτικό».

Θυμάστε τις σέξι αδερφές Κανονίδου των 90ς; Δείτε πως είναι σήμερα!

Δούλεψαν στο «Μπράβο» της Ρούλας και απέκτησαν τη δική τους εκπομπή με τίτλο «in&out» στο κανάλι 5. Το 2002 η Κατερίνα μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη μαζί με τον σύντροφό της, ενώ η Αγγελική παντρεύτηκε και απέκτησε έναν γιο.

Η Κατερίνα παντρεύτηκε το 2009 και απέκτησε έναν γιο, τον Χριστόφορο. Από τότε, δραστηριοποιείται στον χώρο της εστίασης ενώ η αδερφή της Αγγελική ασχολείται με τη ζωγραφική. Πέρυση η Αγγελική πήρε διαζύγιο ενώ η Κατερίνα μοιράζει τον χρόνο της μεταξύ Αθήνας και Νάξου.

πηγη : makeleio.gr

Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.

Σχόλια

σχόλια

Loading...
loading...