Πρόκειται για ένα πραγματικό διαμάντι. Ένα άτομο, το οποίο παρά τα όσα έχει πετύχει στη ζωή του, προσπαθεί να μένει προσγειωμένο. Ένα άτομο από αυτά που έχουν συνηθίσει οι παλιοί και σπανίζουν στις μέρες μας. Μια διαφορετική πάστα ανθρώπου, ο οποίος κέντριζε και συνεχίζει να κεντρίζει, το ενδιαφέρον. Όσοι συναναστρέφονται ή συνεργάζονται μαζί του, έχουν να πουν τα καλύτερα.

Όσον αφορά άτομα που να μισούν, τη Λίτσα Διαμάντη, δεν υπάρχουν. Το τελευταίο αποτελεί φυσιολογικό γεγονός και επακόλουθο, θα μπορούσε να προσθέσει κανείς. Αυτό, διότι η ίδια, η Λίτσα, έχει και διατηρεί ένα χαμηλό προφίλ. Μάλιστα, η αναφορά που γίνεται με το ρήμα «έχει» και όχι το «προσπαθεί», έχει τη σημασία του. Αυτό συμβαίνει, επειδή, η Λίτσα είναι πάντοτε ο εαυτός της και δεν προσπαθεί να υποδυθεί κάποιο αρεστό προφίλ.

Η Λίτσα Διαμάντη είχε δοξαστεί όσο λίγες. Παρόλα αυτά παρέμεινε προσγειωμένη και δεν σήκωσε ψηλά τον αμανέ. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, όλοι οι συνθέτες, που είχε συνεργαστεί μαζί τους, να τη λατρεύουν. Αποτελούσε το πιο αγαπημένο παιδί τους. Ερχόμενοι στο «σήμερα» και το «τώρα», η Ελληνίδα ερμηνεύτρια ζει στο κέντρο της Αθήνας. Παρόλα αυτά έχει επιλέξει να απέχει από τα λαμπερά φώτα της δημοσιότητας. Η επιλογή της έχει να κάνει, με την ηρεμία και όχι με τη δημόσια προβολή.

Οι δημόσιες έξοδοι που πραγματοποιεί, η ίδια, είναι σπάνιες. Ωστόσο, αυτή τη φορά είπε να αποτελέσει την εξαίρεση στο δικό της κανόνα. Εμφανίστηκε να είναι χαμογελαστή, φέροντας μαζί της και έναν αέρα ανανέωσης. Το «παρών» έδωσε στο Θέατρο Άλσος. Αυτό έγινε για λογαριασμό της παράστασης «Το δικό μας σινεμά».

Ακολουθούν φωτογραφίες από τη Λίτσα Διαμάντη, με το σύντροφό της, Ηλία Μαροσούλη:

πηγη : enimerotiko

Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.

Σχόλια

σχόλια

Loading...
loading...