Σύμφωνα με το ρεπορτάζ καθημερινής εφημερίδας, οι γονείς της Μαρίας Μπεκατώρου ζουν, με το χρέος προς την τράπεζα για το επίμαχο ακίνητο έχει εξοφληθεί.

Στα αστικά δικαστήρια προσέφυγε πριν από περίπου ένα χρόνο η Μαρία Μπεκατώρου για διαμέρισμα 163 τ.μ. στον Χολαργό που κληρονόμησε από τον πατέρα της καθώς, σύμφωνα με δημοσίευμα μαζί με τη μητέρα της κατέθεσαν αγωγή στο Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας προκειμένου να αρθεί η υποθήκη του διαμερίσματος του τρίτου ορόφου, καθώς, όπως υποστηρίζει

Αγόρασαν το σπίτι το 1992 με προσημείωση υποθήκης 21.500.000 δραχμών και συμπληρωματική ύψους 8.000.000 το 1995. Το 2007 ο πατέρας της παρουσιάστριας μεταβίβασε με συμβόλαιο γονικής παροχής το ποσοστό του στην κόρη του.

Ενάμιση χρόνο μετά τον θάνατο του πατέρα της, στις 17 Νοεμβρίου 2014, η παρουσιάστρια και η μητέρα της αναγκάστηκαν να προσφύγουν στη Δικαιοσύνη, καθώς, όπως υποστηρίζουν στην αγωγή που κατέθεσαν, ενώ είχαν εξοφληθεί οι οφειλές τους προς το χρηματοπιστωτικό ίδρυμα, η τράπεζα αρνιόταν να άρει τις υποθήκες.

Πηγή: makeleio.gr

Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.
Loading...
loading...