Στην τελευταία τους κατοικία οδηγήθηκαν μετά από τρία χρόνια η Livia Bunea και η κόρη της Elena Natalia, θύματα του 35χρονου καθ’ομολογία κατά συρροή δολοφόνου, Νίκου Μεταξά.

Η νεκρόσιμη ακολουθία τελέστηκε από τον Μητροπολίτη Ταμασού και Ορεινής Ησαΐα στην εκκλησία Αγίου Γεωργίου στο Αρεδιού.

Στην κηδεία παρέστησαν ο Αρχηγός Αστυνομίας, Κύπρος Μιχαηλίδης, ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Γιώργος Σαββίδης, η Πρέσβειρα της Ρουμανίας στην Κύπρο, ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ, Νικόλας Παπαδόπουλος μαζί με τη σύζυγό του Γιώτα, ο Χρίστος Χριστοφίδης εκ μέρους του ΑΚΕΛ, ο βουλευτής της Αλληλεγγύης, Μιχάλης Γιωργάλλας, η βουλευτής Άννα Θεολόγου, η Πρόεδρος της Φωνής, Αναστασία Παπαδοπούλου, ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Μάρκος Τράγκολας, δύτες της ΕΜΑΚ και της Brasal Marine Services, που συνέδραμαν στον εντοπισμό και στην ανάσυρση των θυμάτων από την Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό, λιγοστοί συγγενείς και φίλοι, καθώς και απλοί πολίτες, κυρίως ηλικιωμένοι από την κοινότητα Αρεδιού.

Μέρος της θείας λειτουργία ήταν στα ρουμανικά.

Στο προαύλιο της εκκλησίας έγιναν εισφορές για την οικογένεια.

Εξάλλου, ο διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Μάρκος Τράγκολας χαιρέτισε έναν προς έναν τους δύτες της Brasal Marine Services και τους άνδρες της ΕΜΑΚ.

Τα έξοδα για τις κηδείες και τους τάφους των επτά θυμάτων του 35χρονου καθ’ ομολογία κατά συρροή δολοφόνου θα καλύψει το κράτος.

ikypros

Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.
loading...