Σε μια σημαντική ανακοίνωση προχώρησε νωρίς σήμερα το πρωί η κυβέρνηση, με αφορμή την έξαρση του ιού της γρίπης και την άρνηση αρκετών γονέων να εμβολιάσουν τα παιδιά τους.

Έτσι, σύμφωνα με έναν νέο νόμο ο οποίος πρόκειται να ψηφιστεί μέσα στην εβδομάδα, όλα τα παιδιά κάτω των 15 ετών τα οποία δεν εμβολιάζονται επειδή οι κηδεμόνες τους ανήκουν στο κίνημα κατά των εμβολίων, θα καθίστανται αυτόματα υπό την επίβλεψη της πρόνοιας και θα είναι διαθέσιμα για υιοθεσία.

Η σχετική διάταξη, θα επιτρέπει στους γονείς των παιδιών αυτών να συνεχίσουν κανονικά τη ζωή τους, φορώντας όμως κράνος και χωρίς να έχουν το δικαίωμα να προχωρήσουν σε δημόσιο σχολιασμό σε κοινωνικά δίκτυα και ιστοσελίδες και χωρίς να διατηρούν το δικαίωμα ψήφου.

Τέλος, προς όσους γονείς ισχυρίζονται ότι την υγεία των παιδιών τους την φροντίζει ο Θεός, ο ίδιος ο Μεγαλοδύναμος σχολίασε πως δεν προλαβαίνει να εμβολιάσει τόσα παιδιά από μόνος του.

[tokoulouri]

Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.
loading...