Το να υιοθετήσεις ένα παιδί είναι μία απόφαση που απαιτεί αγάπη, ευθύνη και ωριμότητα. Οι οικογένειες που έχουν περάσει από την διαδικασία υιοθεσίας ξέρουν πως μερικές φορές μπορεί να γίνει πολύ δύσκολη.

Αυτό όμως δεν αποθαρρύνει κάποιους γονείς από το να υιοθετήσουν. Η Ingebord McIntosh έχει φιλοξενήσει πάνω από 120 ανάδοχα παιδιά στην ζωή της. Από αυτά που πέρασαν από το σπίτι της, ο Jordan ήταν ένα από τα παιδιά που έμειναν.

Από όταν γεννήθηκε, η Ingebord λάτρεψε το μικρό αγόρι και το αγάπησε σαν δικό της παιδί. Ενώ η μητέρα του ήθελε να τον βάλει σε ένα σπίτι με ίδια εθνικότητα, ο Jordan συνέχισε να μένει στο σπίτι της McIntosh.

Όταν ο Jordan έγινε 4, τον υιοθέτησε η Ingebord και έγινε και επίσημα μητέρα του. Αυτό έγινε πάνω από 2 δεκαετίες πριν και τίποτα δεν θα μπορούσε να την προετοιμάσει γι’αυτό που θα ερχόταν.

Το 2014, διαγνώστηκε με σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών σε τόσο προχωρημένο στάδιο που χρειαζόταν μεταμόσχευση νεφρού.

Ο Jordan πήγε στα κρυφά να εξεταστεί για να δει αν θα μπορούσε να είναι συμβατός δότης για την μητέρα του. Όχι μόνο ήταν συμβατός, αλλά επίσης αποφάσισε αυτό να είναι το δώρο του για την γιορτή της μητέρας.

Εκείνη όπως καταλαβαίνετε δεν ήθελε το παιδί της να θυσιαστεί για εκείνη. Παρόλο που του είπε να μην το κάνει, εκείνος επέμεινε.

«Όλα όσα έχει κάνει για μένα από όταν ήμουν παιδί, απλά θέλω να τα ξεπληρώσω και να της δείξω πόσο πολύ την εκτιμώ.»

Φαίνεται πως οι δυο τους ήταν μοιραίο να συναντηθούν για περισσότερους από έναν λόγους και η ανιδιοτελής αγάπη που δείχνουν ο ένας στον άλλον ξεπερνάει τα βιολογικά πλαίσια.

Οι σχέσεις των γονιών με τα παιδιά τους δεν είναι πάντα τέλειες αλλά αυτοί οι δύο σίγουροι αποτελούν πηγή έμπνευσης για όλους μας.

Δείτε το βίντεο για να μάθετε περισσότερα για το γιατί ο Jordan αποφάσισε να δωρίσει τα νεφρά του.

Πώς σας φάνηκε η ιστορία τους;

ΠΗΓΗ: tiphero.com via / true

Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.

Σχόλια

σχόλια

Loading...
loading...