Τα Χριστούγεννα στην ελληνική TV. Τα πιο χαρακτηριστικά χριστουγεννιάτικα επεισόδια των ελληνικών σειρών…


Καλεσμένοι,γιορτινά σκηνικά, τραγουδιστές, ηθοποιοί σε ρόλους εορταστικούς, κάλαντα, χοροί και όλα τα γιορτινά. Κάποιες σειρές άφησαν στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης επεισόδια αξέχαστα.

Με αφορμή τη γιορτή των Χριστουγέννων και την πρωτοχρονιά είπαμε τα θυμηθούμε και να τα μοιραστούμε μαζί σας.

Αυτά βέβαια είναι περασμένα μεγαλεία και ανήκουν σε προηγούμενα χρόνια που λεφτά υπήρχαν, μιας και πλέον οι παραγωγές στα κανάλια είναι περιορισμένες έως και ανύπαρκτες και από αυτές που υπάρχουν οι περισσότερες δεν αξίζουν..

Ας θυμηθούμε ορισμένα βίντεο που μας έκαναν να γελάσουμε και να δούμε τους αγαπημένους μας πρωταγωνιστές να φορούν τα γιορτινά τους και να μπαίνουν και αυτοί στο κλίμα των στολισμών και των Χριστουγέννων.

Παρακάτω θα βρείτε και τα κάλαντα του ΑΜΑΝ που αποτελούν μια από τις εμβληματικότερες στιγμές της ελληνικής τηλεόρασης. Θα βρείτε επίσης τα παράφωνα κάλαντα των Απαράδεκτων, τα «μαύρα» Χριστούγεννα των Εγκλημάτων αλλά και τα Χριστούγεννα στο στρατόπεδο του Σμηνάρχου Κάκαλου και της παρέας του και φανταστικό Καντακουζηνό. Και φυσικά, ακόμα και στο εορταστικό επεισόδιο του Ρετιρέ, υπάρχει γκρίνια.


   Οι απαράδεκτοι

Χριστουγεννιάτικα (μαύρα) εγκλήματα:

 

  Χριστούγεννα στο Ρετιρέ:

 Στο Παρά Πέντε των Χριστουγέννων:

   Οι Τρεις Χάριτες:

 ΑΜΑΝ.. Τα Χριστούγεννα:

 Κωνσταντίνου και Ελένης:

 Της Ελλάδος Τα Παιδιά:

Ευτυχισμένοι μαζί

 

πηγη

Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.
loading...