Η Lacey Dunkin σε ηλικία 25 ετών ήξερε ότι ο γάμος δεν είναι κάτι που την ελκύει ως ιδέα. Ήταν όμως σίγουρη. ότι ήθελε να αποκτήσει παιδιά στη ζωή της. Έτσι το 2009 έκανε τα χαρτιά της για να μπορέσει κάποια στιγμή να υιοθετήσει ένα παιδί. Το 2011 ένα χαρτί που ήρθε σπίτι της, την έκανε πολύ χαρούμενη. Την είχαν εγκρίνει στο πρόγραμμα υιοθεσίας και σύντομα θα μπορούσε να μπει στη λίστα για να αποκτήσει το δικό της παιδί. Πριν 9 μήνες λοιπόν την ειδοποίησαν πως είχε έρθει η σειρά.

Μία έκπληξη όμως την περίμενε όταν της πρότειναν να υιοθετήσει 6 αδερφούλες που είχαν μείνει ορφανές. Χωρίς κανένα δισταγμό πήρε τη μεγάλη απόφαση και πλέον δηλώνει μία ευτυχισμένη μαμά 6 υπέροχων κοριτσιών.

Αυτό που θέλουμε να πούμε εμείς από την πλευρά μας είναι ένα μεγάλο μπράβο σε αυτή τη γυναίκα και της ευχόμαστε τα καλύτερα τόσο για το δικό της μέλλον, όσο και για το μέλλον των 6 γλυκύτατων κοριτσιών της.

 
Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.
loading...