Τον έψαχναν για αρκετό καιρό…

Η αστυνομία βρήκε τα απομεινάρια ενός μοναχικού συνταξιούχου που πέθανε αγκαλιά με μία κούκλα του έρωτα που είχε φτιάξει ολομόναχος.

Οι γείτονες, που είπαν ότι είχε εξαφανιστεί για αρκετούς μήνες, παραπονέθηκαν για την άσχημη μυρωδιά που έβγαινε από το διαμέρισμά του, και έτσι βρέθηκε ο 66χρονος στην Αγία Πετρούπολη. Ο παππούς, που κατονομάστηκε μόνο ως Valery M. είχε εξαφανιστεί για αρκετούς μήνες, σύμφωνα με τους γείτονες.

Ο παππούς, που κατονομάστηκε μόνο ως Valery M. είχε εξαφανιστεί για αρκετούς μήνες, σύμφωνα με τους γείτονες.

Όταν η αστυνομία μπήκε στο σπίτι του, βρήκαν τον συνταξιούχο ξαπλωμένο στον καναπέ δίπλα στην ‘κοπέλα’ του. Είπαν πως τα ρούχα του είχαν σχεδόν ταριχευτεί και πως ήταν νεκρός για αρκετούς μήνες.


Η αστυνομία πιστεύει πως συναρμολόγησε την κούκλα από αντικείμενα που βρήκε στα σκουπίδια κοντά στο σπίτι του στην πόλη Moskovsky.Το κεφάλι ήταν από κούκλα βιτρίνας. Το σώμα ήταν συναρμολογημένο από υφάσματα, σχοινί και παλιές πετσέτες.

Θα γίνει αυτοψία αλλά η αστυνομία πιστεύει πως πέθανε από φυσικά αίτια. Δεν υπήρχαν σημάδια βίας, σύμφωνα με αναφορές.

Σχόλια

σχόλια

Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.
loading...
Loading...