Τα βίντεο και οι φωτογραφίες δεν αφήνουν περιθώρια αμφισβήτησης στο θέμα των Αεροψεκασμών, το ότι μας ψεκάζουν αυτή είναι μια πραγματικότητα και όποιος δεν θέλει ή δεν επιθυμεί να δει κατάματα τα πράγματα απλά στρουθοκαμηλίζει.
Το σύστημα για να απαξιώσει τους ψεκασμούς χρησιμοποιεί τους σατύρους για να γελοιοποιήσει και να παρουσιάσει ως συνωμοσιολόγους όσους με αποδεικτικά στοιχεία παρουσιάζουν το γεγονός των ψεκασμών, εξ’ άλλου δεν θα μπορούσαν να αντιπαραθέσουν κάποιο άλλο επιχείρημα σε αυτό που είναι αυταπόδεικτο και με στοιχεία.
Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι γιατί μας ψεκάζουν ;
Το σύστημα απαντά ότι οι ψεκασμοί αφορούν την κλιματική αλλαγή και εδώ γεννιούνται πολλά ερωτήματα:

1. Εφ όσον αφορά την κλιματική αλλαγή τότε γιατί ψεκάζονται οι κατοικημένες περιοχές και ΟΧΙ οι μη κατοικημένες που είναι και το μεγαλύτερο μέρος του οικοσυστήματος ;
2. Γιατί δεν ψεκάζονται οι θαλάσσιες επιφάνειες, επιφάνειες Ωκεανών, διότι το κλίμα είναι ενιαίο και δεν σχετίζεται με συγκεκριμένα σημεία, δηλαδή τις κατοικημένες περιοχές, ενώ υπάρχουν τεράστιες θαλάσσιες περιοχές που θα μπορούσαν να ψεκαστούν
3. Βάσει ποιας επιστημονικής μελέτης το χλωριούχο νάτριο με το οποίο ψεκάζονται οι κατοικημένες περιοχές μπορεί να μειώσει την υπερθέρμανση του πλανήτη ;
4. Βάσει ποιας επιστημονικής μελέτης το χλωριούχο νάτριο δεν επηρεάζει την υγεία των ανθρώπων, όταν γνωρίζουμε ότι είναι δηλητήριο το οποίο εισπνέουμε εμείς και τα παιδιά μας ;
4. Μήπως εν τέλει οι ψεκασμοί είναι αυτοί που συμβάλουν στην κλιματική αλλαγή και υπερθέρμανση και δημιουργούν το φαινόμενο του θερμοκηπίου ;
Και αυτή ίσως η λογικότερη απάντηση, καθώς το αέριο που ψεκάζεται δημιουργεί αέρινη μεμβράνη πάνω από τις κατοικημένες περιοχές και δεν αφήνει την θερμότητα να ακολουθήσει την φυσική του πορεία προς τα πάνω, τα αέρια του χλωριούχου νατρίου λόγο του μεγαλύτερου βάρος από τον αέρα (οξυγόνο Άζωτο που είναι η κύρια σύσταση του αέρος) μετακινούνται προς τα κάτω ωθώντας προς τα κάτω και τα θερμά αέρια, ενώ εκείνα έχουν την φυσική τους ιδιότητα να κινούνται από το έδαφος προς τα υψηλά επίπεδα της ατμόσφαιρας.

 

Οποιοσδήποτε που έχει πετάξει με έστω μια φορά με αεροπλάνο έχει διαπιστώσει ότι, κατά την πτήση σε ύψος 3000 μέτρων ή 4000 μέτρων το καλοκαίρι ενώ η θερμοκρασία στο έδαφος 35 βαθμοί Κελσίου π.χ στα ύψη των 3000 και άνω μέτρων η θερμοκρασίες είναι κάτω των  – 15 ή και -20 βαθμών, επομένως πως εξηγείται το φαινόμενο του θερμοκηπίου όταν γνωρίζουμε πως το σύμπαν είναι ψυχρό και οι φυσικοί νόμοι θέλουν τις ψυχρές θερμοκρασίες να κατεβαίνουν προς τα κάτω, και οι θερμές να κινούνται προς τα πάνω, επομένως είναι απόλυτο λογικό ότι οι ψεκασμοί δημιουργούν μια αέρινη μεμβράνη που εμποδίζει την μετακίνηση θερμών αερίων από το έδαφος προς τα ψυχρά επίπεδα της ατμόσφαιρας και την ίδια στιγμή εμποδίζει και τα ψυχρά αέρια να κινούνται προς το έδαφος.
Επομένως οι ψεκασμοί είναι αυτοί που δημιουργούν το πρόβλημα της υπερθέρμανσης και ΟΧΙ κάποια ανεξήγητη κλιματική αλλαγή.

Ποια άλλα συμφέροντα είναι πίσω από τους αεροψεκασμούς ;
Οι φαρμακευτικές εταιρείες που ελέγχουν όλο το σύστημα υγείας, έχουν απόλυτο συμφέρον να υπάρχει μη υγιής πληθυσμός που είναι το πελατολόγιο των φαρμακευτικών.
Οι κυβερνήσεις που επιθυμούν έναν παθητικό λαό και εύκολα ελεγχόμενα, μιας και όλες οι κυβερνήσεις είναι απλά βιτρίνες μιας πραγματικής αφανούς παγκόσμιας κυβέρνησης.
Έτσι τα ανδρείκελα των κυβερνώντων θέλουν έναν “μαστουρωμένο ” λαού που δεν θα είναι σε θέση να αντιδράσει.
Αυτό αποδεικνύεται σε απόλυτο βαθμό στην Ελλάδα της κρίσης, ενώ ο πολίτης δέχεται ανελέητη οικονομική κλοπή ληστεία των δικαιωμάτων του, παραβίαση των συνταγματικών του δικαιωμάτων ο πολίτης παραμένει απαθής και αποδέχεται ως ένας “μαστουρωμένος” που δεν μπορεί να αντιληφθεί τι του γίνεται.

 

Οι λόγοι που θα μπορούσαμε να συνεχίζουμε να αναλύουμε είναι πολλοί και η αναφορά τους δεν θα βοηθήσει τους πολίτες εάν παραμένουν άσκεφτοι, γελοιοποιούν ή θεωρούν συνωμοσία οποιαδήποτε πράξη του συστήματος εις βάρος τους, εάν συνεχίζουν να είναι αφελείς να πιστεύουν στους πληρωμένους δημοσιογράφους και πολιτικά ανδρείκελα,  χωρίς οι ίδιοι να μελετούν και να ζυγίζουν τους αβάσιμους λόγους του συστήματος !

      

 
 
 
 
Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.
loading...