Η οικογένεια Φιλιππόπουλου ετοιμάζεται να αποχαιρετίσει τα 9χρονα δίδυμα κοριτσάκια, τον παππού και τη γιαγιά τους, ζητώντας οι κηδείες τους να γίνουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η ιστορία τους υπήρξε από τις πιο συγκλονιστικές της τραγωδίας που προκάλεσε η φωτιά στο Μάτι, προκαλώντας παγκόσμιο ενδιαφέρον και συγκίνηση.

Κι ενώ για μερικά 24ωρα, εκατομμύρια άνθρωποι πίστευαν ότι οι μικρές Σοφία και Βασιλική θα βρίσκονταν ζωντανές, οι χειρότεροι φόβοι επιβεβαιώθηκαν και οι 9χρονες δίδυμες αδελφούλες πέθαναν αγκαλιασμένες με τον παππού και τη γιαγιά τους στη φονική φωτιά.

Η οικογένεια, που ετοιμάζεται πλέον να τους πει το τελευταίο αντίο, ζητά με μία ευγενική και λιτή ανακοίνωση σεβασμό στο πένθος και την ιδιωτικότητα των στιγμών, ευχαριστώντας όλο τον κόσμο για το τεράστιο ενδιαφέρον και ζητώντας να μην υπάρξει ειδησεογραφική κάλυψη στις κηδείες.

Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:

“Των γονέων των ανηλίκων εκλιπουσών Βασιλικής και Σοφίας Φιλιπποπούλου, των τέκνων των Φιλίππου και Σοφίας Φιλιπποπούλου και των λοιπών στενών συγγενών αυτών.

Εντός των επομένων ημερών και με το πέρας των απαιτούμενων διαδικασιών, θα κηδεύσουμε τα πολυαγαπημένα μας τέκνα, Σοφία και Βασιλική, και τους πολυαγαπημένους γονείς μας και παππού και γιαγιά αυτών, Φίλιππο και Σοφία Φιλιπποπούλου.

Όλοι εμείς και κάθε στενός συγγενής μας ευχαριστούμε τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και όλον τον κόσμο για τη συμπαράστασή του προς εμάς και τη θλίψη του για τον χαμό αυτών.

Θα θέλαμε όμως, για πολύ προσωπικούς λόγους, οι Ενώσεις σας να απευθυνθούν και να ζητήσουν από τα μέλη τους να μην καταγράψουν την νεκρώσιμη ακολουθία, ο καθένας από τη δική του μεριά, και να αποφύγουν κάθε σχετικό ρεπορτάζ και δημοσίευμα, γιατί ο πόνος μας μεγαλώνει περισσότερο με αυτά.

Παρακαλούμε αυτήν τη συνειδητή επιθυμία μας να την αποδεχτείτε και από σεβασμό στη μνήμη των εκλιπόντων. Κατανοούμε την ευαισθησία υμών και του απλού πολίτη, που θέλει πληροφόρηση και ενημέρωση, πλην όμως αυτήν τη στιγμή προέχει για εμάς η βαθιά θλίψη μας και θέλουμε ο τελευταίος αποχαιρετισμός να γίνει σε στενά οικογενειακά πλαίσια.

Πιστεύουμε ότι η τήρηση της ανωτέρω επιθυμίας μας προέχει από κάθε άλλο δικαίωμα και δεν θέλουμε να μας φέρετε στη δύσκολη θέση να βλέπουμε και να ακούμε στιγμές που δε θα ξεχάσουμε ποτέ. Τέλος, θέλουμε να σας δηλώσουμε ότι θα τιμήσουμε τη μνήμη τους με κάθε τρόπο και μέσο.

Οι γονείς των ανηλίκων Σοφίας και Βασιλικής Φιλιπποπούλου Τα τέκνα των Φιλίππου και Σοφίας Φιλιπποπούλου Και οι λοιποί στενοί συγγενείς”.

πηγη

 

 

 

 

 

 

Σχόλια

σχόλια

Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.
loading...