Εκτός από τον χώρο της Υγείας και ο χώρος της Παιδείας έχει υποστεί πολλά «πλήγματα» σ’ ότι αφορά την συμπεριφορά των καθηγητών στους μαθητές αλλά και των μαθητών στους καθηγητές.

Ένα περιστατικό έρχεται να επιδεινώσει την κατάσταση μετά από καταγγελία που προέβη ο αναπληρωτής κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ Ευθύμιος Δίπλαρος στην εκπομπή του Σίγμα «Μεσημέρι και Κάτι».

Συγκεκριμένα ο κ. Δίπλαρος αναφέρθηκε πως στη Λεμεσό υπάρχουν εκπαιδευτικοί οι οποίοι έχουν καταγγελθεί για σεξουαλικές παρενοχλήσεις κι αντί να αποπεμφθούν από τον χώρο της Παιδείας, μεταθέτονται από το ένα σχολείο στο άλλο.

«Όταν υπάρχει γονιός που κατήγγειλε συγκεκριμένο δάσκαλο στην επαρχία Λεμεσού αλλά δεν μπόρεσε ο γονιός (να τον καταγγείλει) μέχρι την τελευταία στιγμή, γιατί φοβόταν για το παιδί του, για την βαθμολογία και γιατί δεν θα γινόταν τίποτα και γιατί δεν πίστευε στο σύστημα ότι θα αποβάλλει αυτόν τον εκπαιδευτικό από το σχολείο. Τελευταία στιγμή ο άνθρωπος τράβηξε πίσω», είπε ο κ. Δίπλαρος.

Επίσης τόνισε «Με τη συγκεκριμένη καταγγελία θέλω πω πως δεν πάει άλλο, πρέπει επιτέλους να μπει το μαχαίρι στο κόκκαλο και αυτοί οι δάσκαλοι να πάνε επιτέλους ενώπιον της δικαιοσύνης».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

σχόλια

Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.
loading...