Αποκάλυψη β0μβα του ενορχηστρωτή του Παντελίδη: «Καπηλεύτηκαν το 8άνατό του. Η οικογένεια του Παντελή δεν…»

Σπάει την σιωπή για πρώτη φορά, μετά…τον χαμό του Παντελίδη, ο ενορχηστρωτής του τραγουδιστή.Ο μουσικός Ρουσσέτος Δημητρόγλου, μιλά και την απώλεια του.

«Η θλίψη δεν έχει φύγει από τα μάτια μου για τον Παντελή Παντελίδη».«Κάποιοι καπηλεύτηκαν τον 8άνατο του Παντελή.Από τη στιγμή που δεν είναι πια μαζί μας εδώ, δεν ασχολούμαι»…

Ο μουσικός Ρουσσέτος Δημητρόγλου, ενορχηστρωτής του Παντελή Παντελίδη μιλά για τον τραγουδιστή και την απώλεια του, τις σχέσεις που έχει με την οικογένειά του σήμερα αλλά και γι’ αυτούς που καπηλεύτηκαν τον 8άνατό του.

 

«Η θλίψη δεν έχει φύγει από τα μάτια μου για τον Παντελή Παντελίδη, είναι κάτι το οποίο δεν έχω ξεπεράσει ακόμα. Το παλεύω σιγά σιγά.

Έχω σταματήσει να επιμελούμαι τα τραγούδια του Παντελή. Όταν άρχισε να ξεκαθαρίζει λίγο το τοπίο, πήρα την απόφαση ότι δεν μπορώ να συνεχίσω να κάνω τραγούδια του Παντελή. Δεν έχω να του προσφέρω κάτι.

Με την οικογένεια του Παντελή έχουμε πολύ αραιές επαφές. Δεν είχαμε ποτέ, ήταν τυπικές και όμορφες.

Δεν παρουσίασα ποτέ τραγούδι του Παντελίδη με το συγκρότημά μου, μετά τον 8άνατό του. Κάποιοι καπηλεύτηκαν τον 8άνατο του Παντελή. Από τη στιγμή που….»…

Δείτε όλα όσα είπε στο παρακάτω βίντεο:

 

 
 
 
 

Πηγή zappit.gr

 

 

 

 

 

 

Σχόλια

σχόλια

Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.
loading...