Τραγελαφικές καταστάσεις εκτυλίχθηκαν στην

ευρύτερη περιοχή του Σκαγιοπουλείου στην Πάτρα πριν από λίγα εικοσιτετράωρα, με κατοίκους και διερχόμενους από τη συνοικία να γίνονται μάρτυρες ασύλληπτων καταστάσεων.

Πρωταγωνιστές του επεισοδίου , ο κουμπάρος, η κουμπάρα και ο άντρας της κουμπάρας, ο οποίος είναι ναυτικός και κάνει ταξίδια σε πλοίο που σχίζει τα νερά του Ιονίου.

Η συχνή απουσία του συζύγου από το σπίτι, λόγω του επαγγέλματός του, επέτρεψε στη γυναίκα του να κάνει ένα βήμα παραπάνω, σε ότι αφορά στη σχέση της με τον κουμπάρο, ο οποίος είναι επίσης παντρεμένος και ζει σε μικρή απόσταση , από το σημείο όπου έμελλε να εκτυλιχθούν τρελά θεατρικά δρώμενα.

 

Μεταξύ του κουμπάρου και της κουμπάρας αναπτύχθηκε ξεχωριστό και φλογερό ειδύλλιο, για την καλλιέργεια του οποίου βοηθούσαν και οι μοναξιές της γυναίκας . Ωστόσο το απόγευμα προς βράδυ της περασμένης Πέμπτης τα πράγματα δεν πήγαν καλά, καθώς ο άντρας της ερωτοχτυπημένης με τον κουμπάρο γυναίκας, επέστρεψε πολύ νωρίτερα στο σπίτι από το συνηθισμένο, με αποτέλεσμα ο – κουμπάρος, να αναζητήσει δίοδο διαφυγής μέσω του μπαλκονιού και από εκεί να προσπαθήσει να πηδήσει στον κήπο.

Φαίνεται όμως πως ο θεός αγαπάει τον εραστή αλλά ακόμα περισσότερο αγαπάει τον απατημένο σύζυγο ,με αποτέλεσμα ο φλογερός κουμπάρος στην προσπάθειά του να πηδήσει τα κάγκελα του κήπου , τα οποία κατέληγαν σε διακοσμητικές μεταλλικές λόγχες, να γλιστρήσει, με αποτέλεσμα αυτές να καρφωθούν στα μπράτσα του, αλλά και δίπλα ακριβώς από επίμαχα σημεία του σώματός του.

Η συνέχεια ήταν αποκαλυπτική καθώς από τις κραυγές του ξεσηκώθηκε η γειτονιά με τον άντρα της άπιστης γυναίκας να βγαίνει στο μπαλκόνι και να βλέπει τον κουμπάρο του καρφωμένο στα κάγκελα του κήπου του.

Αμέσως άρχισαν οι ερωτήσεις σχετικά με το πώς βρέθηκε και τι κάνει εκεί ,με την αρχική απάντηση νε περιλαμβάνει αναφορές περί κλαδέματος της αροκάριας .

Οι απαντήσεις ωστόσο μόνο πειστικές δεν κρίθηκαν ενώ από τις φωνές στο μπαλκόνι του δικού του σπιτιού – βρίσκεται λίγα μέτρα μακρύτερα – είχε βγει η γυναίκα του ματωμένου εραστή, η οποία υποψιασμένη από καιρό για το τι παίζεται μεταξύ του άντρα της και της κουμπάρας της, φώναζε να τον αφήσουν εκεί καρφωμένο για να πληρώσει τις αμαρτίες που κάνει τόσο καιρό.

Η συνέχεια περιελάμβανε άγριο βρισίδι αλλά και ξεχωριστή περιποίηση από τον απατημένο ναυτικό προς την γυναίκα του ενώ oι δυο οικογένειες έκοψαν τους δεσμούς κουμπαριάς με το μαχαίρι.

πηγη : time-out.gr

Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.

Σχόλια

σχόλια

Loading...
loading...