Είναι μια θλιβερή πραγματικότητα για τα παιδιά, όταν οι γονείς τους παίρνουν διαζύγιο. Το διαζύγιο είναι δύσκολο.Είναι μια θλιβερή πραγματικότητα για τα παιδιά, όταν οι γονείς τους παίρνουν διαζύγιο. Το διαζύγιο είναι δύσκολο για τους γονείς και για τα παιδιά. Μερικοί γονείς δεν δέχονται το χωρισμό και επιτίθενται. Πέρυσι, ο James Ramey δεν είχε πλέον τη δυνατότητα να δει τον 10 μηνών γιο του, Winston, ούτε να επικοινωνήσει με τη μητέρα του γιου του, Amanda Mangas. για τους γονείς και για τα παιδιά….

Το δικαστήριο είχε εκδώσει εντολή αποκλεισμού. Κατά την επ “ακροατηρίου συζήτηση, η Amanda είπε πώς βρέθηκε κάτω από την απειλή μαχαιριού από τον James, ο οποίος απείλησε να την σκοτώσει. Εκείνη, κρατούσε τον Winston κατά τη στιγμή της επίθεσης.

Η περιοριστική εντολή απέτυχε να προστατεύσει την Amanda. Μόλις αυτή την εβδομάδα, ο James διέρρηξε το σπίτι της και απήγαγε τον Winston και την μητέρα της Amanda, Deb. Ο James είχε όπλο και πυροβόλησε την Amanda στο στήθος.

Η Deb κατάφερε να καλέσει βοήθεια. Η αστυνομία έφτασε στο σπίτι και πήρε την Amanda στο νοσοκομείο. Αργότερα πέθανε από τα τραύματά της. Εκδόθηκε Amber Alert για τον Winston.

Ευτυχώς, ο James, ο Winston και η Deb, βρέθηκαν πέντε ώρες αργότερα.

Τα μόνα λόγια της Amanda στους αξιωματικούς όταν τη βρήκαν, ήταν: «Πού είναι ο γιος μου;»

Δεν νοιάζονταν για τον εαυτό της, ήθελε να ξέρει αν ο γιος της ήταν καλά.

Αν δεν είχε ρωτήσει για το γιο της, όταν η αστυνομία έφτασε, θα τους έπαιρνε λίγο περισσότερο χρόνο για να καταλάβουν τι συνέβη. Η αγάπη και το ενδιαφέρον για το γιο της, επέτρεψε στην αστυνομία να δράσει γρήγορα.

Credit: Relayhero

Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.
Loading...
loading...