Λένε πως όσο περνάνε τα χρόνια μαζί με τις σωματικές αντοχές πέφτει και η όρεξη για sεx. Αυτό, όμως δεν ισχύει απαραίτητα και για τις γυναίκες, φίλε μου, που στο κεφάλαιο sεx αποδεικνύονται πολύ πιο ανθεκτικές στον χρόνο.

Σύμφωνα, λοιπόν, με μια νέα μελέτη οι γυναίκες απολαμβάνουν πολύ περισσότερο το sεx στην ηλικία των 36 ετών και όχι τόσο στα 20-25 που μπορεί να έχει στο μυαλό του ο περισσότερος κόσμος.

Στην έρευνα, που πραγματοποιήθηκε απ’ την εφαρμογή αντισύλληψης Natural Cycle, ρωτήθηκαν συνολικά 2.600 γυναίκες σχετικά με τους οργασμούς που βιώνουν, το πόσο ελκυστικές αισθάνονται και πόσο πολύ απολαμβάνουν το sεx.

Οι απαντήσεις χωρίστηκαν σε τρία ηλικιακά γκρουπ: η μία έως 23 ετών, η δεύτερη μεταξύ 23 και 35 και η τρίτη άνω των 36 ετών.

Το συμπέρασμα ήταν ότι οι μεγαλύτερες γυναίκες νιώθουν πολύ πιο σέξι (8 στις 10) και βιώνουν πολύ πιο συχνούς και δυνατούς οργασμούς (6 στις 10).

Την ίδια ώρα, μόνο 4 στις 10 της μεσαίας ομάδας δήλωσαν χαρούμενες με την εμφάνισή τους, ενώ στις γυναίκες έως 23 ετών το ποσοστό αυτό ανεβαίνει στο 7 στις 10. Αλλά και στους οργασμούς πάλι υστερούν οι νεότερες σε ηλικία, αφού μόνο 5 στις 10 δηλώνουν ότι έχουν καλούς οργασμούς.

Καλύτερες επιδόσεις έχουν οι μεγαλύτερες και στη συχνότητα του sεx, με το 86% του τρίτου γκρουπ να αναφέρει ότι είχε τέλειο sεx τις τελευταίες τέσσερις εβδομάδες (κατά τον χρόνο της έρευνας) συγκριτικά με το 76% της μεσαίας ομάδας και το 56% της νεαρότερης.

Τελικά, όντως μερικά πράγματα γίνονται καλύτερα με το πέρασμα του χρόνου.

πηγη : altemagazine.net

Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.
Loading...
loading...