Δείτε το video που ακουλοθεί…

Μία μητέρα από τη Γεωργία των ΗΠΑ βιντεοσκοπούσε τον… 5χρονο γιο της καθώς τον κρατούσαν οι υπάλληλοι του σχολείου, οι οποίοι προσπαθούσαν να τον χτυπήσουν με ένα ξύλο ως τιμωρία.

Φαίνεται στο video να τους παρακαλάει να σταματήσουν και να προσπαθεί να ξεφύγει από τα χέρια τους.

Η Shana Perez ανέβασε αυτό το video στο Facebook. Το video, έχει εξοργίσει πολλούς γονείς που το είδαν. Η μητέρα του λέει πως ήταν η τιμωρία του επειδή δεν φερόταν καλά. Λέει πως προσπάθησε να χτυπήσει ένα άλλο αγοράκι και μετά έτρεχε γύρω από το σχολείο για να μην τον πιάσουν.

Η μητέρα φαίνεται να δέχτηκε αυτή την τιμωρία γιατί δέχτηκε πίεση από τους δασκάλους του.

Ο διευθυντής της έδωσε δύο επιλογές για τιμωρία, ή να τον χτυπήσουν ή να τον διώξουν από το σχολείο. Εκείνη επειδή δεν ήθελε να χάσει ο γιος της τα μαθήματα, δέχτηκε την τιμωρία.

Τώρα διενεργείται έρευνα για να δουν τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το περιστατικό. Βέβαια είναι στην πολιτική του σχολείου τέτοιες πρακτικές και κάτι τέτοιο δεν θεωρείται έγκλημα στην πολιτεία αυτή.

Λέει βέβαια πως αν γυρνούσε το χρόνο πίσω, δεν θα τους άφηνε με τίποτα να χτυπήσουν το γιο της.

Δείτε το video:

πηγη : arpaxtiko.gr

Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.
Loading...
loading...