Έπειτα από πέντε χρόνια στην αγορά, το van διανομών της Mercedes ανανεώθηκε αισθητικά, απέκτησε πλουσιότερο εξοπλισμό και πιο οικονομικούς κινητήρες και είναι έτοιμο να συνεχίσει δυναμικά την εμπορική του πορεία. 

To Citan φέρει επιπλέον διακοσμητικά στοιχεία στο αμάξωμα και πακέτο off-road που τονίζει την εμφάνισή του. Νέες αισθητικές επιλογές υπάρχουν και στο εσωτερικό, με δυνατότητα επιλογής κόκκινων ραφών στο τιμόνι, τα καθίσματα και το μοχλό ταχυτήτων ή κόκκινες και μεταλλικές λεπτομέρειες σε διάφορες επιφάνειες. 

Συνεχίζει να προσφέρεται σε τρία διαφορετικά μήκη αμαξώματος και ισάριθμες εκδόσεις κινητήρα προδιαγραφών Euro6, καλύπτοντας κάθε απαίτηση του ενδιαφερόμενου επαγγελματία. Οι βελτιώσεις στα μηχανικά σύνολα, χαρίζουν μειωμένη κατανάλωση καυσίμου σε ποσοστό 2-3%, με τους πελάτες να εκτιμούν την αναβαθμισμένη ποιότητα κατασκευής, τη λειτουργικότητα και την εξαιρετική οδική συμπεριφορά. 

Στα πλεονεκτήματά του περιλαμβάνεται η εύκολη φόρτωση και εκφόρτωση, οι υψηλές μεταφορικές ικανότητες και το πακέτο ενεργητικής ασφαλείας (ESP, ABS, ASR, BAS και EBD). Επίσης, οι πελάτες θα εκτιμήσουν δεόντως τα χαμηλά τρέχοντα κόστη και τα διαστήματα συντήρησης ανά 40.000 χιλιόμετρα.

Σελίδα Facebook▶Αuto – Αερικές Εποχές

Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.
loading...