Πλησιάζει το τέλος του πρώτου τριμήνου για το 2017, ενώ τα νέα τηλέφωνα Nokia της HMD ακόμα δεν έχουν κυκλοφορήσει στην αγορά. Η φινλανδική εταιρεία ανακοίνωσε ότι τα Nokia 3, 5, 6, αλλά και το νέο Nokia 3310 θα έρθουν στην ευρωπαϊκή αγορά μες στο δεύτερο τρίμηνο.

Ο επικεφαλής του marketing της HMD Global στην ανατολική Ευρώπη, Tomislav Himbele, πρόσφατα έκανε μια διευκρίνιση για τα τηλέφωνα Nokia που ανακοίνωσε η εταιρεία στην έκθεση Mobile World Congress (MWC) τον περασμένο μήνα.

Σύμφωνα με τον Himbele και τα τρία τηλέφωνα Nokia μαζί με το νέο 3310 θα είναι διαθέσιμα κατά το δεύτερο μισό του δεύτερου τριμήνου, δηλαδή το διάστημα Μάιο-Ιούνιο. Αν και αρκετά από αυτά, θα είναι διαθέσιμα σε αρκετές ευρωπαϊκές χώρες σύντομα για προπαραγγελία, τα περισσότερα θα κυκλοφορήσουν επίσημα μετά τα μέσα Μαΐου.

Επιπρόσθετα, οι τιμές θα διαφέρουν προφανώς από χώρα σε χώρα λόγω φορολογίας. Συγκεκριμένα, η εταιρεία ανακοίνωσε τα εξής:

  • Nokia 3 – 139€
  • Nokia 5 – 189€
  • Nokia 6 – 229€
  • Nokia 3310 – 49€

Το Nokia 6 Arte Black Limited Edition θα έχει 299€, αλλά αναμένεται να είναι διαθέσιμο σε συγκεκριμένες αγορές.

Σελίδα Facebook▶Τεχνολογία – Αερικές Εποχές

Σχόλια

σχόλια

Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.
loading...