ΞΕΚΊΝΗΣΕ η μάχη των μαχών.

Ποιο Χαλέπι;

ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ στην ΕΛΛΑΔΑ την λένε και με αυτήν θέλουν να τελειώνουν.
Γιατί συμβαίνει αυτό;

¨Ανδρείους μπορεί να βγάλει κάθε πατρίδα. Αγίους όμως μόνον αυτές που καταυγάζονται από το φώς της Ορθοδοξίας, από το φώς του Χριστού και η Ελλάδα ανήκει -θέλουν δεν θέλουν οι εκκλησιομάχοι- σ’αυτήν την εκλεκτή μερίδα! Μυριβήλης¨

Λοιπόν εδώ βγήκαν και συνεχίζουν να βγαίνουν ΑΓΙΟΙ που γίνονται οδοδείκτες στον ΛΑΟ που δέχεται λυσσασμένα δαγκώματα , την στιγμή που βρίσκεται στο κρισιμότερο ιστορικό ρήγμα της διαχρονικής πορείας του.

Έρχεται η ΤΡΙΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ εξ αιτίας της παγκόσμιας ανυπόφορης αμετανοησίας.

Και αυτό που γεωπολιτικά έρχεται από τις σαρωτικές εξελίξεις και από την πολιτισμική και κοινωνική χρεωκοπία όλων των άθλιων –ισμών βλ. σοσιαλισμών, εθνικοσοσιαλισμών, φασισμών, καπιταλισμών …το προείπαν αυτοί οι ΑΓΙΟΙ που τίκτει και στις ημέρες μας η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ.

Αυτοί οι ΑΓΙΟΙ επέμεναν σε αυτό που σήμερα πολλοί το λένε τρέλα, εμμονή κ.α

Όμως οι ΑΓΙΟΙ ποτέ δεν πέφτουν έξω διότι ζούνε αγιοπνευματικά μέσα στον χωροχρόνο της ΙΣΤΟΡΙΑΣ.

Η αδικημένη ΕΛΛΑΔΑ σύντομα θα παρελάσει στο παγκόσμιο πολιτισμικό στερέωμα..ΑΝ ΠΡΟΣΕΞΕΙ τον πνευματικό βηματισμό της τώρα προς το τέλος.

Τα παρακάτω για τους αντίχριστους και αδιάφορους είναι ανέκδοτα , για εμάς όμως πνευματικές παρακαταθήκες και προσμονή πολλών γενεών της πονεμένης ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ.

¨Άντε , εύχομαι με το καλό να είσαι σημαιοφόρος και στην Πόλη (Κωνσταντινούπολη) , που θα μπούμε…¨ ΟΣΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ο Αγιορείτης.

¨Στην Λιτανεία της Φοβεράς Προστασίας το 1992 , την ομπρέλα της Παναγίας την κρατούσε ο ανθυπασπιστής της Μοίρας Καταδρομών , Β.Τ. , από τα Ιωάννινα. Όπως προχωρούσαμε , δεξιά του ήμουν εγώ και αριστερά του ο Γέροντας , ο οποίος κάποια στιγμή είπε στον αξιωματικό : -Άντε , εύχομαι με το καλό να είσαι σημαιοφόρος και στην

Πόλη (Κων/πολη) , που θα μπούμε : Και γυρνώντας προς τα εμένα μου είπε : – Άκουσες τι είπα ; – Ναι , Γέροντα το άκουσα . Αμήν του απάντησα .Τότε γέλασες εκείνος και πρόφερε το χαρακτηριστικό του επιφώνημα .- Α! (εντάξει , δηλαδή) .Μια μέρα αργότερα κατέβηκα από το κελί του και τον ρώτησα σχετικά με την Πόλη και μου είπε: -Την Κωνσταντινούπολη θα την πάρουμε πίσω , αλλά όχι εμείς . Εμείς , έτσι όπως κατάντησε η πλειονότητα της νεολαίας μας , δεν είμαστε ικανοί για τέτοια . Όμως ο Θεός θα οικονομήσει να πάρουν άλλοι την Πόλη και να την δώσουν σε εμάς , σαν λύση στο πρόβλημα τους .
Ο Γέρων Παΐσιος , Σελ :209 Ο ΓΕΡΩΝ ΠΑΪΣΙΟΣ, Ιερομονάχου Χριστοδούλου Αγγελόγλου

Την Κωνσταντινούπολη θα την πάρουμε-θα μας την δώσουν διότι είναι πνευματικό τετελεσμένο έτσι και αλλιώς είτε με το καλό , είτε με το στανιό.

¨Αν ο κόσμος μετανοήσει, θα πάρουμε την ΠΟΛΗ με Αγάπη… Αν δεν μετανοήσει , θα την πάρουμε με αίμα….¨

Οσία Σοφία της Κλεισούρας
thumbnail_foto-2-1
«-Μου είπε η Παναγία πώς εκείνα πού είναι στα Ιερά Βιβλία των εκλεκτών του Υιού μου έρχονται όλα με τη σειρά να γίνουν. Τρίτος πόλεμος θα γίνη…

Της είπε η Παναγία: -Να μιλάς… Να λες για τα κοντά φουστάνια… Να λες για την αποστασία… Να κηρύττεις μετάνοια!… Να μην φορούν άσεμνα φορέματα στην Εκκλησία… Να- χουν ταπεινό ντύσιμο.

-Η Ελλάδα, αν κρατήση την πίστι, θα σωθή από το κακό πού πρόκειται νάρθή. Αν όμως δεν κρατήσει την πίστη, θα καταστραφή… Θα πέσουν όλοι οι δαίμονες επάνω της… Θα ’ρθή το κακό και θα χωρίση το στάρι απ’ την ήρα, τα πρόβατα απ’ τα ερίφια….

-Αν ο κόσμος μετανοήση, θα πάρουμε την πόλι με Αγάπη… Αν δεν μετανοήση, θα την πάρουμε με αίμα….

– Νάχετε φόβον Θεού… Νάχετε Αγάπη… Νάχετε ευσπλαχνία.»

ΟΣΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ ΤΗΣ ΑΣΚΗΤΡΙΑΣ ΤΗΣ ΚΛΕΙΣΟΥΡΑΣ (1886-1974). ΤΡΙΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ…..

ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ. Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ. ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ; – ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΚΥΨΕΛΗ – ΣΕΛ 28 /29

πηγη

Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.
loading...