Ο 20χρονος Keith Jordan Lambing, μπορεί άνετα να χαρακτηριστεί και ως τέρας. Ο ίδιος, βίασε και δολοφόνησε βάναυσα τον γιό της κοπέλας του, ο οποίος ήταν μόλις τεσσάρων ετών. Εκείνη, θα μπορούσε να είχε αποτρέψει το θάνατό του. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Lambing πρόσεχε τον 4χρονο Bentley, στις 21 Μαρτίου, 2017. Ήταν σε ένα Motel στην Πενσυλβάνια, όταν συνέβη το περιστατικό.

Ο Lambing, αφού βρίσκονταν σε δύσκολη θέση, αντί να καλέσει απευθείας ασθενοφόρο

 

κάλεσε τη μητέρα του, Kristen Herold. Η δε μητέρα του, αποφάσισε ότι ο μικρός έπρεπε να πάει στο σπίτι του πατέρα του Lambing.

Όχι, ο πατέρας του Lambing δεν είναι γιατρός, ούτε κάποιος ιατρικός επαγγελματίας. Τέλος, ο Bentley μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και αργότερα πέθανε.

Η Herold για καλή της τύχη, κατηγορήθηκε απλώς για εξαφάνιση παιδιού και παρεμπόδιση σύλληψης (επειδή έκρυψε το γιό της στη σοφίτα για να μην τον συλλάβουν). Ο Lambing κατηγορήθηκε για βιασμό παιδιού, ανθρωποκτονία και πολλά άλλα.

Η Mackenzie Peters, μαμά του Bentley, εργαζόταν τη στιγμή του συμβάντος και δεν ήταν φορτωμένη με οποιαδήποτε εγκλήματα – ακόμα. Ο Lambing από την άλλη πλευρά, ήταν χρεωμένος για διαρρήξεις, τρομοκρατικές απειλές και άλλα.

Ήταν τόσο καλός υποκριτής, που έκλαιγε στο δρόμο μέχρι να φτάσει στο δικαστήριο!

Ο εισαγγελέας Richard Goldinger, σκέφτεται σοβαρά τη θανατική ποινή. «Δεν είμαι εκδικητικός άνθρωπος, αλλά ναι, η θανατική ποινή δικαιολογείται εδώ».

πηγη: fanpage.gr

Σχόλια

σχόλια

loading...